Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >

Vánoční dárek na míru: Inspirujte Ježíška, aby daroval vylepšení postavy

Co když si pod stromeček nepřejete věc, ale změnu? Změnu postavy, splnění svého snu.

Redakce Marianne | 24. 11. 2016

Vánoce jsou časem, kdy si mnozí z nás dovolí dopřát více než obvykle a kdy s radostí obdarováváme jak ostatní, tak i sebe – za pracovitost a zásluhy v právě končícím roce. Vánoce jsou časem splněných přání. Ale co když si pod stromeček nepřejete věc, nýbrž změnu? Změnu postavy, pro kterou jsou vánoční svátky plné obžerství hrozbou dalšího ukládání tuků v rizikových partiích

Snad neexistuje žena, která by neřešila své tělo. Každá na sobě najde něco, s čím není zcela spokojená. U některých dam jde jen o subjektivní dojem způsobený nižším sebevědomím, nikoliv realitou. Jiné ženy však bojují s objektivně nesouměrnou, plnoštíhlou či povadlou figurou. Každý z těchto problémů lze celkem snadno a hlavně rychle řešit zákrokem na klinice plastické chirurgie.

Blížící se Vánoce jsou skvělou příležitostí, jak darovat někomu ze svých blízkých to, co mu dlouhodobě může skutečně pomoci. Ať už se jedná vyloženě o zdravotní úlevu, nebo „pouze“ o zvednutí sebedůvěry.

IMG 3394

Volbě konkrétního zákroku by měla předcházet konzultace s plastickým chirurgem. Na snímku MUDr. Ján Pilka

 Inspirujte ty, kteří si se svými nedostatky nevědí rady, a popožeňte ty, kteří se na plastickou operaci chystají už léta a stále ji odkládají. „Pomáháme lidem, aby se cítili lépe, začali milovat své tělo a byli spokojeni sami se sebou,“ říká MUDr. Ján Pilka motto své kliniky plastické chirurgie Aesthevita.

Potěší i muže

Mezi zákroky nejčastěji podstupované ženami patří augmentace prsou, tedy jejich zvětšení a zpevnění pomocí implantátů, lipotransfer – zvětšení ňader vlastním tukem, liposukce či šetrnější radiofrekvenční liposukce a samozřejmě také účinné omlazení obličeje formou liftingu.

Plastický zákrok však může být perfektním dárkem i pro muže. Ti obvykle podstupují blefaroplastiku, tedy plastickou operaci očních víček, jejichž převis může v pokročilejším věku ovlivňovat vidění a stává se značně nekomfortním. „Odstraňujeme nadbytečnou kůži a případně také tukové váčky z oblasti očí. Operace zlepšuje celkový vzhled očních víček, ale také zmírňuje pocit únavy a bolestivost očí,“ přibližuje MUDr. Ján Pilka, který má za sebou již kolem 10 tisíc operačních výkonů.

Dále muži podstupují také liposukce či odstranění převislé kůže na břiše. Podle Pilky už několik let nejsou pro muže plastické operace tabu.

shutterstock 415431955

Plastické zákroky podstupují i muži. Nejčastěji kvůli zdravotním omezením.

 Jestliže se rozhodnete někomu ze svých blízkých na Vánoce splnit přání prostřednictvím financování plastické operace, je vhodnější se na klinice domluvit na zakoupení voucheru v určité peněžní hodnotě, nikoliv konkrétního zákroku. O jeho vhodném výběru a specifikaci by se měl obdarovaný dohodnout na osobní konzultaci s chirurgem, který pacienta odborně posoudí a navrhne ideální řešení.

Odměna pro sebe

Podobným způsobem můžete nechat rozmazlovat i sebe. Nestyďte se prozradit svým nejbližším, že byste pod stromečkem nejraději našla příspěvek na plastickou operaci, jež by vám zajistila optimističtější výhled na jaro a především léto v plavkách bez komplexů a zahalování.

Volbu zákroku nechte taktéž na sezení s chirurgem. V některých případech doporučí pro maximální efekt kombinaci dvou či více souvisejících zákroků. Pacient po konzultaci odchází s ucelenější představou o tom, jakého výsledku lze operací dosáhnout a na co přesně se reálně může těšit.

IMG 7014

Nestyďte se prozradit svým nejbližším, že byste pod stromečkem nejraději našla příspěvek na plastickou operaci. Augumentace je jedním z nejoblíbenějších zákroků!