Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Časopis

Vánoční speciál Venkova a stylu je na stáncích!

Možná se vám to zdá ještě brzy, ale za krátko nastane advent a tak je na místě, připravit se na období, kdy jsou dny nejkratší a noci nejdelší, a které vyvrcholí Vánocemi. A proto máme pro vás novotou vonící Vánoční speciál! Už je na stáncích.

Zuzana Veselá | 10. 11. 2017

Sváteční atmosféru nastolí hned od začátku, kdy vás pozveme na návštěvu do jizerskohorské poloroubenky, ve které žijí hned čtyři andělé. V dílně řezbáře Matěje zase uvidíte, jak vznikají veselé hračky, které dělají radost nejen dětem. A to už z trouby začíná vonět cukroví. S láskou ho pro vás připravily tři mladé dámy, pro které je vaření a pečení víc než koníček.

Připomeneme taky jednu starodávnou tradici a s dětmi napečeme to nejhezčí vizovické pečivo. Dozvíte se, jak dlouhá je tradice vánočního stromečku i kde u nás rostou mandloně. Najdete tu taky spoustu inspirace na vánoční dárky, a to nejen ty z obchodů, ale i vlastnoručně připravené a zkřehlé ruce si, byť obrazně, zahřejete o šálek neobvyklého čaje, který pro vás namíchal Lukáš Paderta z Květinového lahůdkářství. To všechno a mnoho dalšího najdete ve Vánočním speciálu, který prostě musíte mít!