Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Soutěže

Vášeň a notnou dávku nebezpečí nabídne blížící se Ladies Night v Cinema City

Nechte se pomocí filmu ze dvora krále Slunce Ludvíka XIV. přenést do Versailles. Do doby, které vévodily sešněrované korzety, paruky a bohaté krinolíny.

Redakce Marianne | 5. 04. 2015

Předpremiéru filmu Králova zahradnice můžete zhlédnout v rámci blížící se Ladies Night, kterou pořádá 14. dubna Cinema City Nový Smíchov a Ostrava, 15. dubna pak Cinema City Velký Špalíček a Plzeň. Neseďte doma a vyrazte s kamarádkami do kina nechat se inspirovat touto jedinečnou dobou!

Film, který návštěvnice Ladies Night uvidí ještě dříve, než vstoupí oficiálně do kin, vypráví příběh emancipované zahradnice Sabine De Barra (Kate Winslet), která je povolána, aby pro krále Francie vytvořila zahrady dosud nevídané nádhery. Pro pobyt na zdejším dvoře jsou ale potřeba ostré lokty. Kate v roli Sabine musí obstát nejen jako profesionálka, která navrhne zahrady obdivované celým světem, ale musí obstát i jako žena, která skrývá tajemství z minulosti. Vlna, kterou jako vášnivá, upřímná a emocionální bytost rozpoutá, však umí smést toho, kdo ji rozpoutal.

Každá z návštěvnic Ladies Night, která si zakoupí vstupenku, bude navíc automaticky zařazena do slosování o hodnotné ceny, které do tomboly věnovali partneři. Pro všechny příchozí bude ještě coby pozornost přichystán welcome drink.

Vstupenky na Ladies Night je možné si ode dneška zakoupit v pokladně kina nebo on-line na www.cinemacity.cz.

SOUTĚŽ O VSTUPENKY

“Film Králova zahradnice režíroval Alan Rickman, jaký film je jeho režisérskou prvotinou?”

a) Zimní host

b) Sněhový dort

c) Láska nebeská

Své odpovědi posílejte na emailovou adresu [email protected] Do předmětu nezapomeňte uvést "Králova zahradnice".  Cenu obdrží 100 a 200 odpověď. 

Rozdáváme vstupenky do následujících kin:

14.4. Cinema City Nový Smíchov – 2 ks vstupenek
14.4. Cinema City Ostrava – 2 ks vstupenek
15.4. Cinema City Plzeň – 2 ks vstupenek
15.4. Cinema City Velký Špalíček (Brno) – 2 ks vstupenek