Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Krása

Ve Fashion Arena Prague Outlet startují největší letní výprodeje!

Kdo by nemiloval slevy? V outletovém centru Fashion Arena Prague Outlet ve Štěrboholích pro vás připravili mimořádně výhodné nabídky. Navíc vám k nákupům budou hrát mladí muzikanti. No není to paráda?

Promotion | 13. 08. 2019

Finální výprodeje si můžete užívat už od čtvrtka 15. do neděle 18. srpna. Časově omezenou akci s mimořádnými nabídkami každoročně navštíví desetitisíce zákazníků. Nebojte, na to je outletové centrum připraveno a během nejvytíženějšího víkendu prodlužuje otevírací dobu od 9:00 do 20:00. O víkendu bude posílena také doprava, Fashion Arena Bus bude pro zákazníky k dispozici dvakrát častěji oproti běžným dnům.

Proč jsou finální výprodeje tak oblíbené? Hlavním důvodem jsou především největší mimořádné slevy z outletových cen na veškeré letní zboží, které mohou být až o 80 % výhodnější. Mezi značkami, které se do akce zapojily jsou například Armani Outlet, Calvin Klein, Gant, Högl, Nike a mnoho dalších. Pro příjemnější a pohodovější atmosféru letních výprodejů navíc centrum připravilo i několik novinek – venkovní relaxační zónu, vyšší počet parkovacích míst nebo živou hudební produkci talentovaných muzikantů.

pr

Návštěvníci se budou moci po celý víkend osvěžit originální řemeslnou zmrzlinou. U jedinečného autíčka Kopeček na kolečku mohou ochutnat řadu zajímavých příchutí té nejkvalitnější řemeslné zmrzliny, členové Fashion Arena Fashion Club ji navíc o víkendu mají za poloviční cenu. Pro stávající i zcela nové členy tohoto věrnostního klubu je pak připravena soutěž o dárkové poukazy na nákup v celkové hodnotě 5 500 Kč.

Více informací naleznete zde.

Fashion Arena Fashion Club

Chcete nakupovat ještě výhodněji? Staňte se členy Fashion Arena Fashion Club, získejte exkluzivní nabídky a ušetřete peníze při každém nákupu ve Fashion Arena Prague Outlet.

Výhody členství Fashion Arena Fashion Club

- Z každého nákupu dostanete 5 % z celkové částky zpět ve formě kreditu na nákup*.

- Sbíráte kredity na další nákupy.

- Při dalším nákupu použijete nasbírané kredity a ušetříte až 25 % z ceny.

Začít je snadné, stačí si stáhnout aplikaci Fashion Arena Fashion Club App, kde si můžete prohlédnout zúčastněné značky a podívat se na exkluzivní nabídky pro členy klubu. Případně si můžete vyzvednout kartu Fashion Arena Fashion Club v Informačním centru nebo v kterékoliv zúčastněné prodejně.

Na co čekáte? Staňte se členem ještě dnes. Registrujte se ZDE!

* Dostupné pouze ve zúčastněných obchodech