Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Téma Marianne

Velikonoce v Myslbeku: charitativní akce pro slané děti

Až do pondělí 21. dubna se koná charitativní velikonoční festival pro slané děti. Čím více vás přijde, tím víc pomůžete finančně postiženým rodinám. Čekají vás výtvarné dílny, společná výzdoba obřího vejce, tisk 3D kraslic, charitativní prodejní výstava velkých kraslic vytvořených výtvarníky a mnohé další akce. Kromě originální výzdoby získáte i dobrý pocit, protože výtěžek z prodeje dostane Klub nemocných cystickou fibrózou, který podporuje rodiny s tzv. slanými dětmi.

Redakce Marianne | 17. 04. 2014


Velikonoční program s výtvarnými dílnami probíhá v pasáži Myslbek až do pondělí 21. dubna od 14 do 18 hodin. Charitativní prodejní výstava probíhá s otvírací dobou nákupní galerie, tedy od 8.30 do 22.00.

Prolight.cz_IMG_9500-2raw

Pasáži bude dominovat obří vejce, na jehož dekoraci se bude přímo na místě podílet několik mladých výtvarníků a designérů. Ke společné výzdobě ale můžete přispět i vy sami, takže každou minutou bude vznikat nové unikátní dílo. Neváhejte a přijďte, dokud je ještě nějaké volné bílé místo. Vyřádit se můžete i v některé výtvarné dílně, kde budou ke zdobení makety vajec.

Prolight.cz_IMG_9545-2raw

Vrcholem svátečního festivalu bude velikonoční neděle a pondělí, kdy můžete na vlastní oči zhlédnout propojení moderní technologie a krásných velikonočních tradic. Uvidíte, jak vznikají velikonoční kraslice na 3D tiskárně a talentovaní výtvarníci před vámi promění makety vajec v umělecký objekt. Zároveň se dokončí tvorba dvoumetrové společné kraslice. Dražba designových mega kraslic bude probíhat v NG Myslbek, ale také na Aukro.cz. Dvacet origiálních kraslic od výtvarníků můžete dražit až do 21. dubna na http://aukro.cz/listing/user/listing.php?us_id=13652799. Celý výtěžek bude věnován Klubu nemocných cystickou fibrózou.

00947_Myslbek_KV_nahl

Založte novou tradici a prožijte sváteční čas ve společnosti bohatého programu a stylových nákupů v galerii Myslbek! Více na: www.myslbek.cz