Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Životní styl

Veronika Kašáková, Kateřina Sokolová a Karolína Bosáková: Když můžu, pomůžu

Info ikona
Veronika Kašáková, Kateřina Sokolová a Karolína Bosáková

Co modelka, to charita. Také vám to připadá trochu jako klišé? Karolína Bosáková, Veronika Kašáková a Kateřina Sokolová ale nepomáhají jen proto, že se to od nich tak nějak „čeká“, ale vkládají do toho celé své srdce.

Veronika Kašáková: Žárlivost mi zničila vztah

Na přelomu ledna a února se jí narodí první miminko. „Sama jsem listopadová a někde jsem četla, že zimní děti jsou zdravější a odolnější,“ říká Veronika Kašáková (31). Je pravda, že odolnost musela v životě prokázat už mockrát. Naposledy loni.


Veroničin příběh asi v hrubých obrysech znáte – je to slavná „modelka z děcáku“. O svých životních zkušenostech je zvyklá mluvit velmi otevřeně, a tak na rovinu dodává, že loňský rok jí dal pořádně zabrat. „Zbortil se mi vztah s mým mužem, což pro mě byl jeden z nejpevnějších bodů v životě. Pro dívky, které vyrůstaly v dětském domově, je strach, že nás někdo opustí, celoživotně velké téma. Partnery často dusíme a chováme se k nim majetnicky. Roli v tom hraje přirozený, naučený strach, že nás někdo, koho jsme milovaly, takříkajíc odloží,“ zamýšlí se Veronika.

„Myslela jsem si, že jsem už dávno nad tím, ale nebyla. A tak jsem se rozhodla, že z toho vztahu, i když v něm pořád byla láska, musím odejít, jinak mě moje závislost a žárlení zničí. Dokonce jsem odcestovala, strávila jsem dva měsíce v zahraničí, ale ani to nestačilo. Musela sem se setkat s odvrácenou tváří sama sebe a v takové chvíli zjistíte třeba i to, že způsob, jak se prezentujete, je jenom pozlátko. Že veškerý obdiv, lajky a soutěže potřebujete jen k tomu, abyste dostala zvenčí to, co vám chybí uvnitř. Abych se mohla do vztahu vrátit...

...CELÝ ČLÁNEK NAJDETE V PROSINCOVÉ MARIANNE.

Titulka prosinec