Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Časopis

VESELÉ VÁNOCE S PROSINCOVOU MARIANNE!

Svátečně laděné číslo je tu a v něm spoustu vánočních tipů, receptů, slavnostní módy a 36 stran rozhovorů!

Anonymous | 14. 11. 2019

Mezi ně patří i Vica Kerekes. Setkali jsme se s ní v Budapešti, kde částečně žije. Mimo rozhovoru jsme s ní nafotili módu na jejích oblíbených místech ve městě a popovídali si o tom, jak prožívá Vánoce. Své zlomové okamžiky vám v rozhovoru prozradí herečka Eliška Balzerová, herečka Anna Polívková se svěří např. s tím, jak se jí v novém filmu hrálo s tatínkem a čeká vás také povídání s okouzlujícím Igorem Orozovičem, oblíbenou spisovatelkou Viktorií Hanišovou a v neposlední řadě s vrcholovým manažerem a podnikatelem Martinem Ditmarem, kterého úspěch málem stál život.

Chcete prožít svátky opravdu v klidu a bez stresu? Pak si odpovězte na pět otázek, které vám v článku položil psychoterapeut Martin Zikmund. A než začnete s každoročním bilancováním, přečtěte si článek od Radkina Honzáka. V něm se zamýšlí nad naší platonickou láskou k pravdě a reálným strachem, který z ní máme. Máte za sebou rozvod či rozchod se životním partnerem? Ať už drsný, nebo poměrně vstřícný, blíží se Vánoce a s nimi doba, kdy je opravdu očividné, že vás u stolu bude o jednoho míň. Jak touto situací bezpečně proplout vám poradí Klára Kotábová.

Flitry, peříčka a všechna cinkrlátka, která udělají z běžného outfitu slavnostní, najdete v sekci móda. Jana Burkiewiczová vás nechá nahlédnout do svého šatníku. Módní redaktorka Eliška Vrbová také dala dohromady všechny obchodní domy, kam Ježíšek chodí pro luxus a styl.

Kosmetická redaktorka Markéta Žižková se věnuje kosmetickým firmám, které své milionové zisky používají na dobrou věc – pomoc lidem, planetě i zvířatům. Také pro vás vybrala ty nejkrásnější adventní kalendáře, ve kterých nenajdete žádné sladkosti, ale kosmetiku! A nechybí ani tipy na smyslné party looky.

V sekci dekor vám slovenská blogerka Michaela Búranová ukáže, jak úžasně se mohou Vánoce prolnout celým domem. Inspirujte se také tipy na vánoční dekorace.

A nakonec to skoro nejdůležitější – jídlo! Chystáte letos doma vánoční večírek či novoroční party? Buďte letos za hvězdu s recepty, které nezaberou příliš času.

Redakce Marianne vám přeje krásné vánoční svátky plné hojnosti a lásky.

VICA KEREKES: Pohádka byla splněný sen

V Maďarsku lidé vůbec nechápou, co jsou filmové pohádky. Popisuju jim to, vysvětluju, v čem hraju, ale nemají ani šajn. Vůbec si to neumějí představit, myslí si, že jde o animaci,“ popisuje Vica Kerekes v rozhovoru pro prosincovou Marianne. Redaktorce Elišce Vrbové v něm dále prozradila, jak bude trávit svátky, co ji v nejbližší době čeká a proč nemá ráda focení.

vica

5 otázek, které vám pomohou proměnit Vánoce v opravdu rodinné svátky

Ke čtení článku psychoterapeuta Martina Zikmunda si k ruce vezměte tužku a kus papíru. Vaším úkolem bude zamyslet se a zodpovědět několik otázek týkajících se Vánoc. Co pro vás Vánoce symbolizují? Co znamenají pro vašeho partnera a vaše děti? Bude to chtít trochu času a práce, ale pokud chcete mít z Vánoc zase rodinné svátky, za tu námahu to stojí.

psycho

Vánoce podle Marianne

Kdo si dává pětadvacátého kafe na benzince, komu nosí dárky chobotnice z II. patra a kdo táhne fotbalové fanoušky na výstavu betlémů? Redakce Marianne odhaluje své vánoční slabosti.

redakce

Zlomové okamžky Elišky Balzerové

Málo se ví, že jsem Nemocnici na kraji města natáčela v době, kdy jsem měla doma miminko. Prvorozeného syna. Brala jsem si ho s sebou na natáčení, protože jinak bych s ním vůbec nebyla. Tím jsem vybočovala z normy. Tehdy se počítalo s tím, že máma sedí doma, a basta,“ vzpomíná Eliška Balzerová v prosincové Marianne. Letos oslavila významné životní jubileum, sedmdesátiny. A to je ideální příležitost ptát se na důležité životní mezníky.

elik

Igor Orozovič: Přemýšlivý dandy

„Ze Strakonického dudáka v Národním divadle jsem nejdřív nebyl moc nadšený. Je to nehratelná role ňoumy.“ Kde všude Igora můžete vidět na scéně? Jaký má názor na vztahy a čím chtěl být jako malý?

igor

Související články

Krása

<span>Účesy vhodné pro ženy po 30, 40 a 50: Najděte si ten svůj, ve kterém zazáříte</span>

Účesy vhodné pro ženy po 30, 40 a 50: Najděte si ten svůj, ve kterém zazáříte

Lidé a místa

<span>Našli jsme 10 inspirativních miniaturních kanceláří, které si jejich majitelé postavili přímo na zahradě</span>

Našli jsme 10 inspirativních miniaturních kanceláří, které si jejich majitelé postavili přímo na zahradě

Byt

<span>Rodinný byt v domě ze čtyřicátých let překvapí i nadchne</span>

Rodinný byt v domě ze čtyřicátých let překvapí i nadchne

Dobrý nápad

<span>Stromy bez zahrady? Speciální druhy je možné pěstovat na terase nebo balkonu</span>

Stromy bez zahrady? Speciální druhy je možné pěstovat na terase nebo balkonu