Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Životní styl

Vezměte kamarádku na dámskou jízdu LOVEní do Premiere Cinemas!

Dámy, nechte své muže doma a přijďte s kamarádkami do Premiere Cinemas uLOVit skvělý filmový zážitek plný zábavy. Těšit se můžete na welcome drink a ještě si odnést hodnotné ceny z bohaté tomboly!

Promotion | 11. 03. 2019

Již v úterý 19. března 2019 proběhnou v multiplexech Premiere Cinemas (Praha, Olomouc a Teplice) dámské jízdy PREMIERE LADIES s předpremiérou nové české komedie LOVEní v hvězdném obsazení s Ester Geislerovou, Jakubem Prachařem, Martinem Písaříkem a Evelyn Kramerovou.

PREMIERE LADIES jsou speciální filmové večery s exkluzivní předpremiérou filmu zaměřeného zejména na něžnou část populace se zábavným doprovodným programem a bohatou tombolou o skvělé ceny. Tak vyrazte s kamarádkami, maminkou nebo třeba s kolegyní z práce a dopřejte si jedinečný dámský večer jen pro sebe v Premiere Cinemas.

Březnové PREMIERE LADIES k filmu LOVEní startuje v 18:00 hod. doprovodným programem, v rámci kterého na Vás čeká welcome drink Frisco, luxusní líčení či zábavné fotografování. V 19.00 hod. bude následovat velmi oblíbená část programu – tombola, ve které můžete vyhrát vouchery na sportovní zboží, do knihkupectví či předplatné časopisu Marianne. 

LOVEní

O FILMU

Hlavní postava filmu Eliška s tváří Ester Geislerové, má svatbu a čeká na svůj velký moment. Namísto svého „ano“ ale ženich řekne „ne“ a od oltáře uteče. Naštěstí má zdrcená Eliška skvělou kamarádku s jasným receptem, co je potřeba dělat. Ona sama střídá kluky jako ponožky, a proto hned založí Elišce profil na osvědčené seznamce. Té to není příliš po chuti, ale je jí už 35 let, je single a má strach, aby jí neujel vlak. A chce vzít život pevněji do svých rukou. Vrhá se proto do randění naslepo a mezi řadou katastrofických schůzek zkusí najít novou lásku. Zároveň se musí rychle přestěhovat a jedinou možností je bydlet společně s nevlastním bratrem, podivínem, který pěstuje na střeše včely a který ji doma nechce.

SOUTĚŽ

Chcete se zúčastnit PREMIERE LADIES zdarma? Zúčastněte se naší soutěže na Facebooku Marianne a soutěžte o vstupenky do každého města - PRAHA, OLOMOUC, TEPLICE. Sledujte náš FB a vyhrajte večer plný zábavy pro sebe a svou kamarádku!

logo

Program multiplexu PREMIERE CINEMAS a on-line rezervace na www.premierecinemas.cz.