Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Krása

Vichy Liftactiv Fresh Shot - velký zázrak v malé lahvičce

Unavená pleť bez života? Přibývající vrásky a ochablé kontury? Říkáme “dost”!

Promotion | 3. 11. 2017

Existuje mnoho důvodů, proč je naše pleť unavená. Dnešní doba vyvíjí na nás ženy velký tlak. Kult úspěchu v pracovním i soukromém životě nám nenechává mnoho prostoru pro odpočinek. Trpíme vyčerpáním, které je cítit a vidět na naší pleti. Ta ztrácí pružnost, svěžest a tvoří se vrásky. K tomu přidáme znečištěné ovzduší, špatné stravovací návyky a nadměrné UV záření. Bez ohledu na to, jak moc nebo málo je naše pokožka poškozená, musíme jednat rychle. 

Vichy vnímá potřeby dnešních žen a vytvořilo Liftactiv Fresh Shot10-denní intenzivní antioxidační kúru proti únavě složenou z přírodních látek a obohacenou Mineralizující termální vodou Vichy pro omlazenou a žářivou pleť. 

vichy

Liftactiv Fresh Shot obsahuje 15 % čistého vitamínu C, který je jeho hlavní aktivní složkou. Tento vitamín je jednou z nejlepších zbraní v kosmetickém oboru, hvězda mezi anti-únavovými vitamíny. Zasahuje na mnoha úrovních v našem těle, umožňuje zachytit volné radikály, bojuje proti oxidačnímu stresu, podporuje tvorbu kolagenu a brání tvoření pigmentových skvrn.

vichy

Potřebnou hydrataci, pružnost a plnost dodává pleti další složka - fragmentovaná kyselina hyaluronová, která dokáže nasát 1000 krát více vody, než sama váží. Je tvořena velmi malými částečkami a díky tomu se snáze dostane do hlubších vrstev kůže, kde stimuluje tvorbu molekul zodpovědných za mladistvý vzhled.

Ale co poškození sluncem? I s tím si umí Liftactiv poradit. Využívá silných účinků přírodního neohesperidinu a extraktu z borovice přímořské. Ty chrání pokožku před volnými radikály, zlepšují mikrocirkulaci a předcházejí poškozením způsobeným UVA zářením. 

vichy

Malá lahvička s pipetou je ten pravý budíček pro pleť. Již po několika dnech bude vaše tvář jasnější a svěžejší. Navíc skutečnost, že kúra trvá jen 10 dní, je velmi povzbudivá. Mnohé z nás totiž ztrácejí disciplínu u přípravků, které vyžadují dlouhodobé pravidelné používání. S Liftactiv Fresh Shot je to jednoduché, stačí 4 kapky jednou denně ráno nebo večer před aplikací oblíbené péče. Ráno nezapomeňte na ochranný faktor. Kúru můžete opakovat vždy, když cítíte, že to vaše pleť potřebuje.

Takže milá pleti, vstávat a zářit! 

Více o produktech Vichy na: WWW.VICHY.CZ