Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Móda

VICTORIA'S SECRET SHOW: Kde se letos odehraje svátek spodního prádla a kdo se ho zúčastní?

Jednu z největších událostí módního světa každoročně provázejí velká očekávání a my už o ní známe nejrůznější detaily. Víme, kde se bude přehlídka na konci listopadu konat, zda se jí zúčastní Kendall Jenner a sestry Gigi a Bella Hadid a také s jakým světovým návrhářem se pro letošní show Victoria's Secret spojila.

Eliška Vrbová | 22. 10. 2017

S Victoria's Secret bude na jejich letošní show spolupracovat francouzská značka Balmain. Kolekce, kterou zčásti navrhne kreativní ředitel Balmain Olivier Rousteing, vstoupí do prodeje 29. listopadu, tedy den po Victoria's Secret Show. Není tedy pochyb, že ji modelky předchozí večer rozhodně předvedou. 

Kendall Jenner a Gigi Hadid se přehlídky v letošním roce nezúčastní. U Kendall zatím nevíme, zda vůbec dostala pozvání stát se VS Angel, ale nyní je ambasadorkou značky spodního prádla La Perla a tváří jejich poslední kampaně, proto by se kvůli exkluzivní smlouvě Victoria's Secret Show ani účastnit nemohla.

Důvod Gigi Hadid je o něco zajímavější. Gigi a její sestra Bella potvrdily, že na VS show pozvané byly, ale kvůli videu, které Bella dala na sociální sítě letos v únoru, se Gigi zúčastnit nemůže. Ve videu Gigi mhouří oči, zatímco zdvihá sušenku ve tvaru Buddhy. To se mnoha lidem na internetu zdálo rasistické a lidé z Asie svými komentáři dali jasně najevo, že by se jí v Číně rozhodně nedostalo vřelého uvítání. Tím se dostáváme i k tomu, kde se letošní Victoria's Secret Show odehraje.

Minulý rok to byla Paříž, letos se přehlídka přesune do Asie, a to konkrétně do čínského Šanghaje. No a které modelky jsou tedy těmi šťastnými a budou nové kousky z kolekce Victoria's Secret a Balmain předvádět?

Tak například po dvouleté pauze Karlie Kloss, už podruhé Bella Hadid a také tři úplně nové tváře: Aiden Curtiss, Roosmarijn de KokAngolian Amilna Estevao.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Je všeobecně známo, že casting Victoria's Secret je jeden z vůbec nejtěžších na módní scéně a všechny modelky (kromě oficiálních VS andílků) jím musí projít každý rok.

My už se nemůžeme dočkat, co na konci listopadu tato mimořádně očekávaná přehlídka přinese.

Souvislející články

Móda

<span>Nadčasové trenčkoty, zdobené korzety i vysoká krejčovina. Co nás nadchlo na MBPFW?</span>

Nadčasové trenčkoty, zdobené korzety i vysoká krejčovina. Co nás nadchlo na MBPFW?

Móda

<span>Hudební festival, nebo módní přehlídka? Nejlepší trendy z letošního ročníku Coachelly</span>

Hudební festival, nebo módní přehlídka? Nejlepší trendy z letošního ročníku Coachelly

Móda

<span>Nejkrásnější kabelky na telefon: Trendy módní doplněk, který ozdobí každý outfit a uvolní vám ruce </span>

Nejkrásnější kabelky na telefon: Trendy módní doplněk, který ozdobí každý outfit a uvolní vám ruce

Móda

<span> Trend léta 2024: Vrací se oblíbené kalhoty Audrey Hepburn a Marilyn Monroe</span>

Trend léta 2024: Vrací se oblíbené kalhoty Audrey Hepburn a Marilyn Monroe