Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Krása

VIDEO: Jak si výherkyně soutěže pro maminky a dcery užily svůj den?

Soutěž ke Dni matek, kterou vyhlásila MARIANNE společně s hlavním partnerem projektu, značkou NIVEA, vyhrála čtenářka Kateřina Mitáčková. MARIANNE ji odměnila tím, že zajistila jí a její mamince Lence báječný den v Praze. Podívejte se na video, jak si dámy dvůj den užily!

Karolína Peřinová | 20. 06. 2019

Přišla nám spousta láskyplných dopisů od dcer pro jejich maminky. Vybrat jen jeden byl nadlidský úkol. Kateřina Mitáčková napsala své mamince Lence opravdu krásná slova: „Jsi moje nejlepší kamarádka a jediný člověk, který mě podrží v těžkých chvílích.“ To nás dojalo. A když jsme pak zjistili, že se moc často nevídají, protože Kačka žije ve Španělsku, měli jsme o výherkyních jasno. Kačka si ihned koupila letenky a my začali vše připravovat.

V den D obě výherkyně přijely až ze Zlína brzy ráno. Ubytovaly se v hotelu Mandarin Oriental, kde na ně už čekala vizážistka Lucka se stylistkou Šárkou. Lucka oběma dámám vykouzlila krásný make-up a upravila jim vlasy, společně se Šárkou vybraly oblečení značky F&F. A šlo se fotit. Obě dámy byly nadšené a pózovaly jako rozené modelky. S úsměvem na tváři se poté přesunuly na loď, kde si užily hodinovou plavbu po Vltavě a nabraly sílu na procházku centrem. Program byl nabitý, hned po návratu šly proto Lenka s Kačkou na masáž v hotelovém spa. A aby radostí nebylo málo, NIVEA pro dámy přichystala balíčky se zcela novou řadou Hyaluron Cellular Filler + Elasticity. Nakonec jim za celý den pěkně vyhládlo, alespoň si o to víc vychutnaly vynikající večeři.

Teď už vás nebudeme napínat, přinášíme vám video z celého dne. Je plné smíchu, radosti a lásky. Upozornění: Možná k němu budete potřebovat kapesníčky. U nás v redakci rozhodně nezůstalo oko suché.
 

A co vlastně Kačka své mamince napsala?

dopis

Den mámy a dcery si užily nejen výherkyně, ale i my z Marianne, to když jsme viděli, jak jsou obě holky na jedné vlně. Kéž by každá maminka byla své dceři stejně blízká jako Lenka Kačce. Tak neváhejte a také si udělejte se svou mámou společný rozmazlovací den!

Den Kačky a Lenky ve fotkách

Tento projekt vznikl za podpory: NIVEA, F&F, Prague Boats a hotelu Mandarin Oriental. Děkujeme.

Související články

Krása

<span>Účesy vhodné pro ženy po 30, 40 a 50: Najděte si ten svůj, ve kterém zazáříte</span>

Účesy vhodné pro ženy po 30, 40 a 50: Najděte si ten svůj, ve kterém zazáříte

Krása

<span>Toužíte po delších vlasech? Máme pro vás seznam vitamínů, které vám s jejich růstem mohou pomoci</span>

Toužíte po delších vlasech? Máme pro vás seznam vitamínů, které vám s jejich růstem mohou pomoci

Krása

<span>Zapomeňte na žiletku: Hedvábně hladkou pokožku můžete mít i díky efektivnějším metodám</span>

Zapomeňte na žiletku: Hedvábně hladkou pokožku můžete mít i díky efektivnějším metodám

Krása

<span>Líčení podle Francouzek: Naučte se jednoduchá pravidla, díky kterým bude váš make-up neodolatelný</span>

Líčení podle Francouzek: Naučte se jednoduchá pravidla, díky kterým bude váš make-up neodolatelný