Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Časopis

Vkročte do nového roku s lednovou Marianne!

Rok 2018 by měl být podle mnoha odborníků na horoskopy ideální pro učinění zásadních změn. My si myslíme, že by si ten nový rok měl každý udělat po svém bez ohledu na to, co se od něj očekává. Stejně jako hvězda na obálce Bára Seidlová nebo nové tváře, které vezmou rok 2018 útokem. 

Anonymous | 14. 12. 2017

Bára Seidlová: Život bez pravidel 

s

“Jsem šťastná tak, jak žiju. Volná, svobodná, bezdětná. To je asi tabu přiznat, co?” říká herečka Bára Seidlová, která dokáže mluvit celý večer zajímavě o životě. Jen o svém soukromí by nejraději neřekla ani slovo. 

Michal Viewegh: Věčný Don Juan

v

Chtěli jsme se vyhnout otázkám na to, jak se mu žije pět let po příhodě s prasklou aortou. Ptát se na knihy, které čte a píše, na to, jestli se po rozvodu umí zamilovat. Jenomže Michal Viewegh je prostě jiný. Zadumanější, skromnější. Kvůli té prasklé aortě. Nebo díky ní.

Jak poprvé v životě splnit předsevzetí, zn. vyzkoušeno

p

Znáte někoho, komu se podařilo dodržet novoroční předsevzetí déle než dva dny? Ne? Vítejte v klubu. Martin Zikmund vám představí metodu, díky které už se na sliby dané sobě nevykašlete.

Tváře roku 2018: Ještě o nás uslyšíte!

t

Chcete být v obraze? V lednové Marianne vám představíme šest osobností, které sice nepatří mezi úplné nováčky, ale věštíme jim velkou budoucnost! Seznamte se, rok 2018 bude patřit jim!

Denisa Augustínová: Nicholas Winton v sukni

n

Náš titulek nepřehání, Denisa Augustínová zachránila životy desetitisíců dětí. Její příběh přitom téměř nikdo nezná. Sama nesnáší rozhovory, ale Marianne se podařilo s touto výjimečnou ženou, která bývá přirovnávána k siru Nicholasi Wintonovi, setkat. 

V nové Marianne najdete řadu zajímavých osobností, hravou módu inspirovanou venkovem i outfity, kterým vládne rudá. Doslova na vlastní kůži jsme pro vás otestovali kosmetické salony a ochutnali dobroty Manželů v kuchyni. Nově vám představíme rubriku Bářin deník, ve kterém vás bude autorka úspěšného blogu a královna sushi Bára Rektorová vtipně a inspirativně seznamovat se svým nedokonalým životem. To a mnohem víc na vás čeká v lednovém čísle.

Redakce Marianne vám všem přeje, aby rok 2018 byl šťastný, úspěšný a hlavně takový, jaký ho chcete mít vy.