Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >

VRAŤTE ZPÁTKY ČAS! S NIVEA CELLULAR ANTI-AGE

Komerční článek - KRÁSNÁ, HLADKÁ A ROZZÁŘENÁ PLEŤ NEMUSÍ BÝT MINULOSTÍ, I KDYŽ UŽ VÁM DÁVNO NENÍ DVACET. VYZKOUŠEJTE UCELENOU OMLAZOVACÍ ŘADU OD ZNAČKY NIVEA, KTERÁ SI PORADÍ S VRÁSKAMI, ZTRÁTOU PEVNOSTI PLETI I SE ZAŠEDLOSTÍ.

Redakce Marianne | 13. 09. 2014

Propagace firmy. Redakce neodpovídá za obsah sdělení.


Přestože se dožíváme stále vyššího věku, stárnout bohužel začínáme už kolem pětadvacítky. Jako první se to projeví na kůži, která postupně ztrácí schopnost regenerace. U mladé ženy trvá obnova pleti okolo dvaceti osmi dní, s přibývajícími roky se ale tato doba prodlužuje až na čtyřicet, nebo dokonce šedesát dní! Pleť pak působí nezdravým, našedlým a mdlým dojmem, je dehydrovaná, ztrácí pevnost a pružnost. Zní to pesimisticky, naštěstí ale i tad existuje účinné řešení.

Rada_Cellular_Anti-Age2c_NIVEA_3901x2775

Dokonalé trio

Pokud cítíte, že se na vaší pleti začíná projevovat čas, doporučujeme vyzkoušet péči s maximálním omlazujícím účinkem NIVEA Cellular Anti-Age, která obsahuje vysoce účinné ingredience: extrakt z kůry magnolie (působí proti vráskám a zvyšuje odolnost buněk), kreatin (dodává buňkám novou energii) a kyselinu hyaluronovou (dokáže skvěle vázat vodu, takže zajišťuje v kůži správnou hydrataci). Tato trojkombinace má silné omlazující účinky: urychluje a zdokonaluje buněčnou obnovu, a díky tomu pleť zpevňuje, zvyšuje její pružnost a vyhlazuje vrásky. Denní krém navíc obsahuje ochranný faktor 15 pro maximální ochranu před předčasným stárnutím způsobeným slunečním zářením.

NFC_13602_Masterpiece_Visual_Half_Body_03_BTL.jpg_2362x1770

Ucelená řada pro omlazení

Řada NIVEA Cellular Anti-Age je určená pro celodenní použití: obsahuje denní krém, oční krém, noční krém a vysoce koncentrované vyhlazující sérum pro omlazení pleti. Nejlepších výsledků docílíte, pokud budete celou řadu používat současně - ráno pár kapek séra pod denní krém a oční krém, večer sérum a noční krém spolu s očním krémem. Po pár týdnech sama uvidíte, jak bude vaše pleť v lepší kondici. Bude zářivá, hladká, jemná, hydratovaná a celkově bude působit mladistvějším dojmem. Nevěříte? Vyzkoušejte to sama na sobě, a uvidíte!

Karta_NEW

Tip:

Kupte si aktuální číslo časopisu Marianne, kde najdete exkluzivní kupon na 30% slevu na nákup produktů Cellular Anti-Age v prodejnách dm ČR. Navíc máte možnost vyhrát každý den platební kartu nabitou na 5000Kč. Více na www.nivea.cz/karta



Související články