Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Zábava

Vše, co potřebujete vědět o Dnech Marianne

Nejlepší nákupní událost roku začíná za několik dní. Užijte si nákupy se slevou až 70% a hýčkání v Marianne Lounges!

Anonymous | 6. 09. 2017

Letos pořádá společnost Burda Praha spol. s r. o. již sedmnáctý ročník Dnů Marianne. Víkendová nákupní akce plná slev se koná v termínu 15.-17. září. Vloni se jí zúčastnilo rekordních 7100 obchodů a uplatnilo se 434 200 kuponů.

Letos se můžete těšit na 600 skvělých slev ve 183 obchodních centrech a 7000 obchodech. Seznam obchodů, jednotlivé slevy a dárky najdete na: http://dny.marianne.cz/cz/vouchers

Slevové kupony naleznete v zářijovém čísle Marianne, Marianne Bydlení a v mobilní aplikaci Dny Marianne, ve které si je můžete zakoupit v elektronické podobě. Kuponové knížečky z obou časopisů se částečně liší. 

MOBILNÍ APLIKACE

Od 11.9. 2017 si můžete stáhnout aplikaci Dny Marianne do vašeho mobilního telefonu, jak pro Android (Play), tak pro iPhone (App Store). 

V aplikaci najdete navigaci do všech partnerských obchodů, která vám ukáže nejen jejich abecední seznam s příslušnými slevami a dárky, ale také obchody, které jsou ve vašem nejbližším okolí. 

Elektronickou verzi slevových kuponů z obou časopisů (Marianne, Marianne bydlení) si můžete v aplikaci zakoupit za 110 Kč. 

Kromě toho zde najdete praktické informace o Marianne Lounges a také o soutěži, ve které můžete vyhrát mobilní telefon Samsung Galaxy S8!

Jen během Dnů Marianne si v naší aplikaci můžete předplatit kombinované předplatné (tištěný + digitální časopis) se slevou 40%! Navíc získáte elektronické slevové kupony v aplikaci zcela ZDARMA

MARIANNE LOUNGE

Také letos najdete několik relaxačních míst, kde si budete moci během nakupování odpočinout nebo si vyzvednout dárek za nákupy. Marianne Lounge pro vás bude otevřený 15.-17.9. vždy od 10:00h do 20:00h v Praze na Ovocném trhu, v Brně, Ostravě, Bratislavě a nově také ve Zlíně a Hradci Králové. Kromě dárku na vás čekají i skvělé služby od našich partnerů.

DÁRKY ZA NÁKUP

Za 5 účtenek z obchodů, které se zapojily do Dnů Marianne, dostanete v našich Lounges tašku Dny Marianne spolu s kosmetickým organizérem nebo skládacím deštníkem. Nabídka platí do vyčerpání zásob a nelze vybírat konkrétní produkty. Tak si pospěšte! 

SLOVENSKO

Rádi bychom oznámili čtenářkám na Slovensku, které se těší na Dny Marianne, že jsme obeznámeni se státním svátkem 15.9., kdy jsou téměř všechny obchody zavřené.  Bohužel termín Dnů Marianne se stanovuje s velkým předstihem a netušili jsme, že vejde v platnost zákon o uzavření velkých obchodních ploch během státních svátků. Je nám líto, že se tímto nákupní událost na Slovensku o den zkrátí, ale doufáme, že si ji i přes to užijete. Příští rok již budete moci nakupovat celé tři dny.

UKAŽTE, JAK NAKUPUJETE

Sdílejte na sociálních sítích fotografie nebo videa z vašich nákupů během Dnů Marianne s hashtagem #dnymarianne.

PRAVIDELNÉ INFORMACE

Nezapomeňte pravidelně sledovat webové stránky Dnů Marianne a Facebook Marianne magazínu, abyste se dozvěděli nejnovější zprávy o vaši oblíbené nákupní akci. 

Tento článek budeme pravidelně aktualizovat.

Jakékoliv dotazy ohledně Dnů Marianne pište prosím na:

WWW.DNYMARIANNE.CZ

Redakce Marianne a všichni, kteří se na Dnech Marianne podílejí, vám přejí krásné září plné skvělých nákupů!