Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Zábava

Vše, co potřebujete vědět o druhé řadě seriálu Sedmilhářky

Pozor, článek obsahuje odhalení zápletky první řady. Takže, pokud jste ji ještě neviděli, neváhejte a udělejte si o víkendu seriálový maraton. Natáčí se totiž druhá řada!

Karolína Peřinová | 21. 06. 2018

Určitě jste už slyšeli o seriálu Sedmilhářky, který je plný hereckých hvězd. Co nás čeká ve druhé sérii?

Seriál je natočen podle knižní předlohy spisovatelky Liane Moriarty. Původně měl skončit u první řady, ale příběhy hlavních hrdinek a skvělé herecké výkony divačky tak nadchly, že prahly po pokračování. A jejich přání bylo vyslyšeno. Dobrá zpráva je, že bude sedm nových epizod. A špatná zpráva, že jejich premiéra náš čeká až příští rok. Na co se můžeme těšit?

1. Dámská parta z Monterey je zpět! Reese Whiterspoon, Nicole Kidman, Zoe Kravitz, Laura Dern a Shailene Woodley se vrací ve svých rolích.

2. Autorka knihy Sedmilhářky napsala druhý díl. Ten ale nebyl nikdy veřejně publikován a slouží pouze jako předloha pro televizní seriál.

3. Alexander Skarsgard, který hraje Perryho, manžela Nicole Kidman, se možná v pokračování také objeví. A to i přesto, že v první sérii zemřel při nešťastném pádu ze schodů (který zas tak nešťastný nebyl). Za svou roli získal ceny SAG, Emmy a Zlatý glóbus. Je možné, že se bude objevovat ve vzpomínkách nebo spíše v nočních můrách Nicole Kidman.

4. Meryl Streep bude hrát Perryho matku. Je to třešnička na dortu už tak hvězdného obsazení. Není pochyb, že tím potěšila všechny fanoušky seriálu. Do Monterey přijede se spoustou otázek ke smrti svého syna.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

5. Seriálu se letos nedočkáme. Natáčení odstartovalo na jaře, a tak si musíme počkat do roku 2019.

6. Objeví se i rodiče Bonnie. V dubnu se spekulovalo o tom, že by je měli hrát skuteční rodiče Zoe Kravitz – zpěvák Lenny Kravitz a Lisa Bonet. Všemu je ale nakonec jinak a role se zhostí Martin Donovan a Crystal Fox.

7. Renata bude mít manželskou krizi. V únoru byl odhalen i základní děj, a to např. o Renatě, která si bude procházet manželskými problémy.

8. Bonnie bude vnitřně bojovat s tím, co provedla Perrymu a odhalí to i část její minulosti.

9. Základní škola přivítá nového učitele, který bude vyučovat druhou třídu. Způsobí, že Renatina dcera dostane panický záchvat kvůli globálnímu oteplování.

10. A co je důležité, všichni, včetně Meryl Streep, si natáčení náramně užívají.