Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Časopis

Vychází dubnová Marianne!

20. března oficiálně začalo jaro a my ho v dubnovém čísle radostně vítáme. Čekají vás v něm modní trendy nové sezony, natrénujete věčné mládí a jelikož se blíží Velikonoce nechybí ani chutné recepty a velikonoční dekor. Připravte se s novou Marianne na svátky jara.

Anonymous | 21. 03. 2019

Fenomén Most! se nevyhnul ani stránkám Marianne a jeho hlavní hvězda je i hvězdou naší titulky. Všichni ji nyní znají jako Dášu, ale kdo je vlastně její představitelka Erika Stárková? Listujte dál a narazíte na rozhovor s neurokoučem Vladimírem Tukou. Poví vám o tom, zda se dá mládí natrénovat. V dubnové Marianne není o zajímavé rozhovory nouze, Petra Šroubek Pohlová vyzpovídala Janu Fabiánovou o návratu z USA do Čech, o nálepce „dcera Nadi Urbánkové“ a její nové veganské kuchařce.

Proč bývají muži nespokojení a opouštějí své ženy? Tuto otázku si klade spousta z nás, kdo jiný by nám na ni měl odpovědět než oblíbený psychoterapeut Martin Zikmund. V novém čísle nechybí ani pravidelná rubrika Radkina Honzáka. Tentokrát vám poradí, jak pomoci lidem, kteří trpí jarními depresemi. Cenné rady dostanete i od Anny Kunešové. Máte doma budoucího středoškoláka? V jejím článku se dočtete, jak přežít jejich nadcházející přijímací zkoušky.

Šaty v barvě zapadajícího slunce, rozevláté třásně nebo vyšisovaný osmdesátkový denim. Tyto módní trendy jsme si oblíbili a na stránkách nové Marianne si je jistě zamilujete i vy. Zajímá vás, co má módní návrhářka Petra Balvínová v šatníku? Nahlédněte do něj společně s redaktorkou Eliškou Vrbovou.

Kosmetická redaktorka Markéta pro vás připravila jarní manuál krásy. Poradí vám s výběrem make-upu a prozradí, jak vytvarovat co nejpřirozenější obočí i jak najít rtěnku, která vám perfektně sedne. Dále můžete dát sbohem zimním čepicím, přicházející jaro je skvělá příležitost pro nové účesy. Ukážeme vám, jak je dozdobit živými květinami.

Užívejte si prosluněné počasí a probouzející se přírodu po dlouhé zimě. Přejeme vám krásné Velikonoce!

Vaše Marianne

ERIKA STÁRKOVÁ: Zrodila se hvězda

Erika Stárková

Neberu seriál Most! jako nějak zásadní zlom, i když to navenek tak může působit. Makala jsem na sobě od pat- nácti, v divadle jsem hrála jednu roli za druhou.“ Do letošního ledna ji skoro nikdo neznal. Pak se proslavila díky seriálu Most! a všichni začali řešit, kdo je doopravdy Dáša, alias brácha Pavel. Seznamte se s Erikou Stárkovou.

Proč bývají muži nespokojení a opouštějí své ženy?

Martin Zikmund

Všude slýcháme, že manželský stereotyp je ubíjející, „muži jsou rozsévači semene“, atd. atd. Co když je to ale všechno maličko jinak? Existuje prý věc, kterou 94,5 % mužů považuje za velmi či extrémně důležitou ve svém životě. 88 % z nich ji ale od svých žen nedostává. Co je to?

Tajnosti šatníku Petry Balvínové

Petra Balvínová

S věkem by žena měla zjistit, co jí sluší.“ Módní návrhářka Petra Balvínová nás pozvala do úžasného funkcionalistického interiéru vily v pražské Troji, kde žije. Prozradila nám, jaký módní styl miluje, jak vidí současnou módu i co najdeme v její nejnovější kolekci.

JANA FABIÁNOVÁ: Od svíčkové k tofu přes Švýcarsko a USA

Jana Fabiánová

Jana Fabiánová na sedm let zmizela do Ameriky, nyní se vrátila opět do Čech, kde se kromě zpěvu a herectví rozhodla prorazit i jako autorka veganské kuchařky. Jak se ze zpěvačky stala spisovatelka?

VLADIMÍR TUKA: Mládí se dá natrénovat

Vladimír Tuka

Mládí je synonymem pro pozitivní přístup k životu, nadšení, vášeň, radost z maličkostí a schopnost učit se novým věcem,“ tvrdí v rozhovoru neurokouč Vladimír Tuka. Dá se ale takový životní postoj natrénovat? Odpověď na tuto otázku pro vás zjistila naše šéfredaktorka Monika.