Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Časopis

VYCHÁZÍ PROSINCOVÁ MARIANNE

Zkraťte si čekání na Ježíška skvělými rozhovory, nalaďte se na vánoční atmosféru a inspirujte se tipy na dárky. Poslední číslo bláznivého roku 2020 je tu!

Karolína Peřinová | 12. 11. 2020

Nová Marianne je nabitá inspirativními rozhovory. Čeká vás otevřená zpověď Nikol Štíbrové, která zároveň zdobí prosincovou titulku. Dále rozhovor se sopranistkou Zuzanou Markovou, herečkou Pavlou Beretovou a také s Alexandrou a Williamem Lobkowiczovými, kteří se doposud médiím spíše vyhýbali. Pro Marianne naštěstí udělali výjimku.

V novém čísle najdete také tři známé modelky, tentokrát ale ne kvůli focení módy. Kateřina Sokolová, Karolína Bosáková a Veronika Kašáková mají kromě modelingu společnou ještě jednu věc, a tou je pomoc potřebným. Přispět můžete i vy.

Také se v předvánočním čase nejvíce těšíte až si v klidu sednete a budete několik dní odpočívat? Nafotili jsme pro vás ty nejpohodlnější outfity, pro sváteční lenošení jako dělané. Prozradíme vám, kam pro hřejivé huňaté kabáty a zpěvačka Zea vám poodhalí tajnosti svého šatníku.

Mnohým z nás se kvůli neustálému nošení roušky zhoršila pleť. Dali jsme proto dohromady několik tipů, jak vše dát zase do pořádku. Nechybí ani sladké a voňavé recepty na dobroty, bez kterých si nedovedeme představit Štědrý den.

Milé čtenářky, přejeme vám, abyste si i přes tuto nelehkou dobu užily krásný předvánoční čas a strávily svátky ve zdraví s těmi nejbližšími.

Děkujeme vám za přízeň!

Vaše redakce Marianne

Nikol Štíbrová: Lepší je mít dvě funkční rodiny než jednu nefunkční

„Nebála jsem se nového vztahu. Spíš jsem nevěřila, že někdo dokáže tak lehce zapadnou ke mně a k Matýskovi. Můj přítel se u nás doma okamžitě aklimatizoval a ke mně se chová jako nikdy nikdo.“ Nejen o vztazích jsme si povídali s Nikol Štíbrovou. V rozhovoru jsme naťukly i téma střídavé péče, herectví a její instagramové kariéry.

Info ikona
Nikol Štíbrová

Pavla Beretová: Když se něčeho bojím, jdu do toho

V životě prožila Pavla Beretová hodně těžkostí, náš společný rozhovor je ale plný naděje. Čemu se aktuálně věnuje, proč chodí na terapie a jak jako katolička prožívá advent?

Info ikona
Pavla Beretová

Jsem snažilka, no a co?

Citlivé a bolavé téma pro všechny, které touží po miminku. Přečtěte si zkušenost naší redaktorky, která je tzv. snažilkou již osm let. Jak se z toho všeho nezbláznit?

Info ikona
Snažilky

10 tipů pro odolnost těla a radost duše

Jistě, všechny víme, že teď je ten nejvyšší čas na zdravý životní styl. Jenže kdo se v prosinci ubrání rohlíčkům a bramborovému salátu? My ne. Naštěstí existuje pár návyků, co vás nebudou stát příliš mnoho námahy ani odříkání.

Info ikona
Imunita

Veronika Kašáková, Kateřina Sokolová a Karolína Bosáková: Když můžu, pomůžu

Co modelka, to charita. Také vám to připadá trochu jako klišé? Karolína Bosáková, Veronika Kašáková a Kateřina Sokolová ale nepomáhají jen proto, že se to od nich tak nějak „čeká“, ale vkládají do toho celé své srdce.

Info ikona
Modelky

Související články

Rodina a děti

<span>Jako umění žonglovat: Jak skloubit kariéru s mateřstvím?</span>

Jako umění žonglovat: Jak skloubit kariéru s mateřstvím?

Životní styl

<span>Temná strana optimismu: Proč se vždy nevyplácí myslet pozitivně?</span>

Temná strana optimismu: Proč se vždy nevyplácí myslet pozitivně?

Byt

<span>Nájemní byt prošel fantasickou proměnou: Výrazné syté barvy v duchu české trikolóry se staly hlavním prvkem interiéru v centru Prahy</span>

Nájemní byt prošel fantasickou proměnou: Výrazné syté barvy v duchu české trikolóry se staly hlavním prvkem interiéru v centru Prahy

Krása

<span>Toužíte po delších vlasech? Máme pro vás seznam vitamínů, které vám s jejich růstem mohou pomoci</span>

Toužíte po delších vlasech? Máme pro vás seznam vitamínů, které vám s jejich růstem mohou pomoci