Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Časopis

VYCHÁZÍ ŘÍJNOVÁ MARIANNE!

Říjnová Marianne je ve znamení lásky. Přesvědčí vás o tom nejen tatíček Masaryk nebo manželé v kuchyni, ale také Iva Frühlingová nebo rodiny, které mají tolik lásky, kolik mají dětí - hodně!

Anonymous | 21. 09. 2017

Nechtěla jsem se fotit, snažila jsem se vás odradit od rozhovoru, ale nějak se mi to nepodařilo,” Přiznává Iva  Frühlingová. S bývalou modelkou, zpěvačkou a spisovatelkou o rozhodnutí skončit v showbyznysu, uklidňujících jízdách noční Prahou, tajné svatbě a manželovi, o kterém se nesmí mluvit. 

Od smrti Tomáše G. Masaryka uplynulo letos osmdesát let, přesto se dodnes téměř nic neví o jeho intimní přítelkyni, moravské literátce Oldře Sedlmayerové. Kdo byla žena, do níž se československý prezident v roce 1928 vášnivě zamiloval a s níž více než pět let udržoval důvěrný vztah? 

“Chodila jsem v mládí pořád se sklopenou hlavou, to bylo z toho, jak jsem se snažila od dětství uchránit pozornosti okolí,” říká dcera Ivy Janžurové. Sabina Remundová se nakonec také dala na herectví. Zatímco v mládí její kariéra trochu stagnovala, dnes jde z role do role a je přímo nakažlivě spokojená.

„A to jste plánovali?“ Tuhle otázku slyší lidé, co se s počtem potomků nedrží statistického průměru, téměř denně. Jak se v Česku žije rodinám se čtyřmi a více dětmi, se dozvíte v článku Hodně dětí? Proč ne! 

Jaké to je, když se u jednoho sporáku sejdou manželé, kteří to s jídlem myslí smrtelně vážně? Marika a Jiří, blogeři z Kitchen story, vám v Marianne pravidelně předvedou, jak se vaří manželské štěstí a vy budete moci každý měsíc vyzkoušet jejich fantastické recepty.

Mimo to se dozvíte, jak je to vlastně s tím pohádkovým “A žili šťastně až na věky”? a zda můžeme mít vztah jako v pohádce. 

Čeká vás originální móda ovlivněná venkovem a folklorem a ukážeme vám, jak nosit stylově denim

I v říjnu zkrásníte. Představíme vám naše oblíbené pleťové masky a podrobně rozebereme perfektní obočí

Nechybí ani Hovory nad talířem s Pavlem Maurerem a jeho dcerou Annou Satoranskou nebo novinky z nejlepších českých restaurací či retro elegance pro váš domov.  

Říjnová Marianne toho pro vás skrývá mnohem víc. Užívejte si poslední teplé záblesky slunce se svým oblíbeným magazínem. 

Tváře říjnové Marianne