Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Časopis

Vychází říjnová Marianne

Info ikona
Říjnová Marianne

Nové číslo se věnuje tomu nejcennějšímu, co máme a o co se v poslední době bojíme víc než kdy dřív. Řeč je o zdraví a my vám ve speciální příloze poradíme, jak posílit imunitu, omládnout, shodit nějaké to kilo i jak nedělat ze svého těla popelnici.

Karolína Peřinová | 21. 09. 2020

V říjnové Marianne jsme probrali s Bárou Polákovou, jak zvládá být mámou, zpěvačkou, herečkou a nově i podnikatelkou. Kamil Bartošek, kterého znáte spíše jako Kazmu, nám prozradil, jak moc jeho život ovlivňuje nenávist i jaké ženy mu imponují. Do svého života vás nechá nahlédnout i baletka Kristina Kornová. Dcera Jiřího Korna a Kateřiny Kornové rozhodně nezapře rysy svých rodičů. Přesvědčit se o tom můžete v rozhovoru k módnímu editorialu, který jsme s Kristinou nafotili.

V módě se věnujeme podzimním trendům, nahlédli jsme do šatníku herečky a moderátorky Terezy Kostkové a také jsme si vzali do hledáčku boty, které k podzimní módě neodmyslitelně patří - zjistěte, jaká je historie chelsea boots.

Na české kosmetické scéně se v posledních letech objevilo hned několik značek, které si vysloužily renomé doma i v zahraničí. Je nám ctí vám je všechny představit. Kosmetická redaktorka Markéta Vörös (dříve Žižková) se s vámi podělí o svůj zážitek, kdy měla možnost namíchat si vlastní kosmetiku. A co že to najdete v již zmíněné příloze plné zdraví? Všechno, co potřebujete vědět, abyste se zbavila přebytečných kil, rozhovor s koučkou Kristýnou Báčovou, tipy jak se projíst ke zdraví a energii a také jak příjemně a netradičně posílit imunitu.

V říjnovém čísle nechybí ani článek od Radkina Honzáka, který vám poradí, jak si zachovat zdravý rozum a pohodu a Martin Zikmund se věnuje tématu Husákových matek. Dá se s nimi naučit žít?

Také vám řekneme, proč by váš příští výlet měl být do Znojma nebo do Štýrska a v sekci gourmet v říjnu samozřejmě nesmí chybět vynikající recepty z dýní!

Přejeme vám krásný podzim a hlavně zdraví!

Bára Poláková: Jsem hlavně máma

Nemyslím, že krize středního věku znamená sešup z kopce. Mladá už jsem byla, stará ještě ne. V tom mi přijde život spravedlivý.“ Bára Poláková zastává několik životních rolí. Jak lze skloubit dohromady tolik životů, a nepropadat malomyslnosti, že šidíte to či ono?

Bára Poláková
Foto: Anka Kovačič

Kazma, mistr kontroverze

Už několikrát jsme se přesvědčili o tom, že dokáže zvednout ze židle celé česko. Jak vidí svou budoucnost? Překvapivě žádná velká divočina…

Kazma
Foto: Archiv Kazmy

Tajnosti šatníku Terezy Kostkové

Herečka a moderátorka Tereza Kostková nám prozradila, co ráda obléká, když zrovna netančí s hvězdami. Nahlédněte do jejího šatníku i vy.

Tereza Kostková
Foto: Michal Fanta

 

Kristýna Báčová: Naše těla nejsou popelnice

V rámci speciálu o zdraví jsme vyzpovídali koučku Kristýnu Báčovou. Kristýna propojuje výživu s well-being rituály a „na starost“ má zdravý životní styl i naší šéfredaktorky Moniky Mudranincové.

Kristýna Báčová
Foto: Archiv