Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Časopis

Zamilujte se s únorovou Marianne!

Vychází speciální číslo Marianne! Najdete v něm mimo jiné rozhovor s herečkou Klárou Issovou a extra 60 stran čtení o svatbách. Nenechte si ujít možnost vyhrát pohádkovou Svatbu Marianne, kterou pro vás zařídíme od A do Z!

Anonymous | 18. 01. 2018

Čekají vás články o lásce i manželství. Vybrali jsme svatební šaty snů, nejsvůdnější spodní prádlo a nevěsty, které přepsaly dějiny módy. V exkluzivní reportáži se dozvíte, jak vdával dceru světoznámý český jazzman Rudy Linka. Připravili jsme detailní svatební plán, S.O.S svatební taštičku poslední záchrany i beauty tipy pro váš den D.  

Romantikou voní i recepty Manželů v kuchyni. Bude se totiž podávat snídaně do postele. Nechybí ani další oblíbené rubriky plné inspirace, životních příběhů a zajímavých pohledů na svět. 

SVATBA MARIANNE: Vyhrajte svatbu snů!

Svatba Marianne

Magazín Marianne připravil pro všechny zamilované velkou soutěž o pohádkovou svatbu. Chcete se letos v létě brát? Zapojte se do soutěže SVATBA MARIANNE. Vítěznému páru zařídíme svatbu!

Klára Issová: Zlomový rok

Klára Issová

Vystoupila ze škatulky zamlklé plaché krásky s laníma očima a natočila hned dvě komedie. Smířila se se sestřenicí Marthou Issovou. Zamilovala se. Klára Issová (38) má za sebou rok plný změn. A mluví o něm s nezvyklou otevřeností.

Manželství 2018: Dokud nás smrt nerozdělí

Svatba Marianne

“Můžeme se tvářit jako zarytí ateisté a racionalisté, přesto spiritualitu a rituály v životě nutně potřebujeme. I svatbu,”  říká Martin Zikmund v článku o manželství a jeho významu v dnešní moderní době. 

Rudy Linka: Jak jsem vdával dceru

Svatba Marianne

Představte si svatbu jako z filmu. Sto dvacet hostů. Nevěsta v šatech od Very Wang. Obřad v Chrámu sv. Víta. Jazzman Rudy Linka si svatbou dcery Stephanie splnil sen.

Černé družičky, hipsterké oblečení, nebo veganská kuchyně?

Svatba Marianne

Eva Keilwerth z agentury White Agency ví o svatbách vše. Kolik za ně nejčastěji utrácíme a jaké jsou nejnovější trendy. Organizovala dokonce svatbu, na které byli ženich s nevěstou v černém, stejně jako družičky a dekorace. 

 

Řekněte ANO únorové Marianne.