Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Marianne bydlení

Vychází únorové Marianne Bydlení!

Měsíc únor je jako stvořený k relaxaci a kreativním činnostem. Pomůžeme vám zkrášlit a projasnit váš domov, abyste zimu přečkali plní energie a optimismu.

Redakce Marianne | 13. 01. 2017

Na úvod nabídneme výběr konzolových stolků, které oceníte nejen na odkládání klíčů ale i jako hezký kus nábytku, na kterém se bude krásně vyjímat váza s květinami. A máme pro vás i deset nápadů, jak oživit interiér bez velkých výdajů.

Plamínky ohně uklidňují duši. Těšte se na škálu těch nejvoňavějších svíček, které navodí pohodu a relax. Abyste si jejich třepotavé světlo užili naplno, pořiďte si křeslo snů! Záleží na vás, jestli dáte přednost houpacímu, extravagantnímu nebo klasickému ušáku.

Na návštěvu vás tentokrát pozveme do zajímavé moderní dřevostavby ležící na úpatí Alp v Horním Bavorsku, kterou majitelé architekti nejen obývají, ale zároveň nabízejí i k pronájmu. Další zastávkou bude jeden minimalistický bratislavský byt, v němž se snoubí historické prvky se současným designem. 

Těšte se na krásnou proměnu podkrovního pokoje pro tříletou Barunku, kde bylo zapotřebí počítat s každým centimetrem a hlavně se vyhnout kýči. Přesvědčte se, jak si s tím naše designérka Saša Dýcková nakonec poradila! V druhé proměně zase uvidíte, co udělá s prostorem vybourání příčky. Manžele Kuncovi mají od teď díky architektce Kláře Císařovské prostornou kuchyň s jídelnou a obývákem.

Dále se dozvíte, které pokojové a balkonové rostliny mohou být nebezpečné pro vás, vaše děti i zvířecí mazlíčky, jak uspořit na provozu domácích spotřebičů a připravili jsme pro vás také přehled kuchyňských spotřebičů jako jsou parní a multifukční hrce či vysokootáčkové mixéry, se kterými uvaříte zdravě a chutně

A protože je únor měsícem lásky, jako bonus pro vás máme lahodné recepty pro romantický večer ve dvou!  


Krásný měsíc přeje redakce Marianne Bydlení!