Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Časopis

VYCHÁZÍ ZÁŘIJOVÁ MARIANNE SE SLEVOVÝMI KUPONKY

Největší číslo roku je tu a s ním přichází i slevové kuponky na Dny Marianne!

Anonymous | 22. 08. 2019

Rok se s rokem sešel a my máme za sebou přípravu nejnáročnějšího ale zároveň nejkrásnějšího čísla roku. Čeká na vás 500 stran a samozřejmě také kuponová knížka se slevami na Dny Marianne. Ty jsou letos v termínu 13.-15.9. v ČR a 12.-15.9. v SR. Více na https://dny.marianne.cz/cz/

Letos se na vás ze zářijové obálky usmívá božská Jitka Čadek Čvančarová, která Marianne poskytla exkluzivní rozhovor. Minulý rok jste obálku s ní označili za nejhezčí a my tak trochu tušíme, že letos to nebude jinak.

Devítka je jako každý rok plná skvělých a inspirativních osobností. Kromě Jitky Čadek Čvančarové na vás čeká např. herečka Tereza Hoffová, herec Václav Neužil, moderátorka a dramaturgyně Iveta Toušlová, fotografka Alžběta Jungrová, herečka Elizaveta Maximová, zpěvačka Lenny, modelka Zuzana Stráská a lékařka Monika Golková. Jistě si užijete i příběhy čtyřnohých mazlíčků hereček Ljuby Krbové a Jany Strykové, překladatele Lukáše Nováka a ilustrátorky Elišky Podzimkové – s nimi jsme zažili to nejzábavnější focení za celý rok, ne každý pejsek chtěl být totiž v zářijovém čísle zvěčněn. Psímu tématu se věnuje i redaktorka Kája Kopecká, která se se svou fenkou Bertou vydala za psím psychologem Rudolfem Desenským. Jak návštěva dopadla?

I když už dávno nejsme školou povinní, zavzpomínali jsme na naše léta ve školních lavicích. Každý člen redakce Marianne se v článku Zpátky do školy svěřil se svým školním zážitkem. Kdo byl rebel a kdo šprt? Kdo psal na břidlicovou tabulku a kdo zažil „totáč“ už jen jako výukovou simulaci ve škole?

Do zářijového čísla jsme pro vás připravili dvojnásobnou dávku módy i kosmetiky. V módním editorialu se můžete společně s modelkou potloukat po ulicích Barcelony, kam jsme se vydali fotit a nebo můžete s módní redaktorkou Eliškou Vrbovou zavzpomínat na ikonické kousky ze seriálu Sex ve městě. Také vám poradí, jak si efektivně vytřídit šatník, povypráví o historii trenčkotu a prozradí jak přesně fungují módní domy po smrti svých geniálních zakladatelů. Kosmetická redaktorka Markéta Žižková zjišťovala, jak se nejlépe starat o blond vlasy, jak se zbavit pigmentových skvrn a jak filtry v mobilních aplikacích změnily ideál krásy.

To a mnoho dalšího na vás čeká na 500 stranách zářijové Marianne!

Femme Fatale Jitka Čadek Čvančarová

Rozhovoru s herečkou předcházely telefonáty, kde vyjádřila přání, aby ji zpovídal někdo, kdo se jí nebojí. Nakonec se toho ujala šéfredaktorka Marianne Monika Mudranincová a celé setkání zařadila mezi ty, na které bude ještě dlouho ráda vzpomínat. Jitka v rozhovoru otevřeně mluví o lásce k manželovi, o bolesti ze ztráty maminky i o novém filmu Nabarvené ptáče.

Cvancarova

Václav Neužil: Střežím si svou lenost

„V říjnu mi bude čtyřicet, jsem v půlce života. Ne, že bych chtěl rekapitulovat, spíš si užívat život.“ Herec si na Marianne našel čas uprostřed natáčení krimisérie Zrádci Viktora Tauše. V rozhovoru s ním se dozvíte, jak hledá rovnováhu mezi prací a rodinou a proč má i na prahu čtyřicítky v plánu zůstat tak trochu dítětem.

Neuzil

Nejste Šťastní? Zkuste se z toho vyspat

Podle psychoterapeuta Martina Zikmunda vám pořádný spánek může změnit život. „Kolik hodin denně spíte?“ je jedna z nejčastějších otázek, kterou dává klientům, co za ním přicházejí s tím, že už v životě nemohou dál, jsou vyčerpaní a vůbec nevědí, co mají dělat. První věc, kterou jim doporučí je pořádně se vyspat a hádejte jaký to má účinek.

jj

2019: Láska na inzerát

Tinder, Badoo, nebo Štěstí.cz? Podle výzkumů se někdy v životě přes internet seznámila téměř polovina čechů. Šárka Schmidtová zjišťovala, Jaké máte šance, když je vám 40 plus.

laska

Sex, město a móda: Co nás naučila Carrie

První epizoda seriálu Sex ve městě běžela 6. června 1998. Zamilovaly si jej feministky i milovnice módy. Co všechno nás naučily extravagantní Carrie, usedlá Charlotte, vyzývavá Samantha a střídmá Miranda?

satc