Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Krása

VYHRAJTE další Marianne Beauty Box!

S příchodem léta je tu i nový MARIANNE BEAUTY BOX plný přírodní kosmetiky. Objednejte si ten svůj a vyhrajte díky tomu ještě jeden!

Veronika Hong | 24. 05. 2018

SOUTĚŽ

Objednejte si svůj Marianne Beauty Box a vyhrajte ještě jeden

Sdílejte fotografii nebo video se svým Beauty Boxem na Instagramu. Přidejte #mariannebeautybox, @mariannemagazine a sledujte náš profil. 10 nejlepších příspěvků zveřejníme na našem instagramovém profilu a odměníme dalším Beauty Boxem

Soutěžit můžete od 6.6. 2018 do 8.8. 2018.


Redakce Marianne pro vás pečlivě vybrala 10 kosmetických produktů vytvořených z čistě přírodních ingrediencí pro krásnou a vyživenou pleť. Najdete je v novém Beauty Boxu, který je v prodeji od 24.5. 2018. Zhluboka se nadechněte, relaxujte a načerpejte nové síly s Marianne Beauty boxem jen za 749 Kč

Co v něm najdete? 

Balzám na rty CALTHA (6ml)

Marianne Beauty Box

Tento přírodní balzám rty vyživuje, zvláčňuje a pokrývá jemným ochranným filmem. Jsou tedy stále jak v bavlnce. Balzám krásně voní po pomeranči a včelím vosku, ten tvoří až jednu čtvrtinu balzámu.

Krém na ruce Crazy Animals by NATURA SIBERICA (30ml)

Marianne Beauty Box

Bio krém na ruce Crazy Animals šetrně chrání pokožku rukou v každém ročním období. Je vytvořený z bylin a bobulovitých plodů z oblastí Tajgy a poskytuje efektivní ochranu a péči bohatou na vitamíny tolik prospěšné k regeneraci pokožky. Díky dalším ingrediencím, jako je bílý med, včelí vosk a přírodní oleje, ji zanechává jemnou a pružnou.

Bio Bambucké máslo PURITY VISION (20ml)

Marianne Beauty Box

Bio bambucké máslo Purity Vision je stoprocentně čistým přírodním nerafinovaným produktem. Bambucké máslo všeobecně je známé svým univerzálním použitím a hodí se pro všechny typy pleti. Mohou ho používat muži, ženy i děti. Obzvlášť tato méně známá varianta nilotica je skvělá pro použití na pleť i pokožku celého těla, protože se snadno roztírá a krásně voní. Díky vysokému obsahu vitaminů, minerálů a nenasycených mastných kyselin pokožku ideálně vyživuje a hydratuje.

Tělové mléko velvet Touch Hand & Body AQUA MINERAL (50ml)

Marianne Beauty Box

Lehké tělové mléko s luxusní strukturou a okamžitě vyživuje a obnovuje pokožku vašeho těla. Zanechává ji nádherně hladkou, jemnou a voňavou po sladkých mandlích. Snadno se absorbuje a je ideální pro použití po sprchování. 

Micelární voda pro citlivou pleť Reactive BIO JONZAC (150ml)

Marianne Beauty Box

Micelární voda REACTIVE je výborné řešení pro péči o velmi citlivou pleť se sklony k červenání a podráždění. Pestrá škála minerálů v čele se zinkem, vápníkem a hořčíkem a květinová voda z heřmánku pleť účinně zklidňují. Kompletně hypoalergenní.

Hydratační a energizující sprchový gel ORO DI BAOBAB ERBORISTICA (100ml)

Marianne Beauty Box

Tento sprchový gel obsahuje komplex přírodních látek, díky kterým šetrně myje pokožku a zároveň ji hydratuje a vyživuje. Má dokonale vyvážené přírodní složení, které dokáže pokožku šetrně umýt a potlačit negativní účinky chlorované, často tvrdé vody. Zároveň vaši pokožku hydratuje a dodá jí vzácné živiny z baobabového oleje. Hydrataci vaší pokožky zajistí také obsah aloe vera a díky tenzidům z kokosového oleje je gel šetrný i k citlivé a suché pokožce. Gel má jemnou a lehkou konzistenci a intenzivní vůni sladkého dřeva, citrusů a koření. Je vhodný pro všechny typy pokožky.

Antistresová mořská sůl TETESEPT (80g)

Marianne Beauty Box

Tetesept Mořská sůl pro uvolnění s éterickými oleji pro příjemné uvolnění a relaxaci. Zklidňuje a ulevuje při svalovém napětí. Obsahuje ve speciální kombinaci osvědčené éterické oleje z citronové trávy a levandule. Po koupeli se budete cítit nádherně uvolněně. Lehce se rozpouští ve vodě a přináší dokonalou úlevu od stresu.

Šlehané Bio Bambucké máslo s rakytníkem a pomerančem BEBUTTER (50ml)

ma

Regenerační tělové máslo poskytuje pokožce výživu, regeneraci a povzbuzení. Obsahuje olej z rakytníku řešetlákového - významný antioxidant účinně předchází stárnutí pleti a tvorbě vrásek. Pokožku vyživuje, regeneruje a ve spojení s kokosovým olejem ji zklidňuje. Je výborný pro různé typy pleti včetně namáhané, stárnoucí, podrážděné, citlivé a problematické. Pomerančová silice působí antidepresivně.

Mandlový hydratační krém pro citlivou pleť WELEDA (30ml)

Marianne Beauty Box

Obzvlášť jemný, neparfemovaný hydratační krém zklidňuje pleť a chrání ji před vlivy vnějšího prostředí. Můžete ho používat jako denní i noční krém. Dodává pleti vlhkost a jeho konzistence je příjemně lehká. Je proto vhodný pro mastnější pokožku, nebo v období se zvýšenou potřebou hydratace – například v létě. Po použití je pleť svěží, příjemně vláčná a hebká na dotek. Zmírňuje podráždění a červenání citlivé pokožky, navrací pleti zdravou rovnováhu. Základem je čistý mandlový olej v BIO kvalitě. 

Čistící gel Hydra Végétal YVES ROCHER (125ml)

Marianne Beauty Box

Čistící gel Hydra Végétal odstraňuje make-up a do hloubky usazené nečistoty pleti. Zároveň pokožku nepřetržitě hydratuje a zachovává její pružnost a svěžest. Pleť je rozjasněná a vypadá mladší. Gel je určený primárně pro normální až smíšenou pleť. Obsahuje mízu z javoru a vodu z bio vilínu. Obal je "eko friendly.", vyrobený s ohledem na přírodu.

Udělejte radost sobě nebo někomu blízkému. Objednejte si MARIANNE BEAUTYBOX ZDE!

#mariannebeautybox

marianne