Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Životní styl

Známe výherkyně soutěže pro maminky a dcery!

Kdo si užije odpočinek, zábavu, zkrášlování a společně strávený čas?

Promotion | 14. 05. 2020

Maminka je většinou nejdůležitější ženou v našem životě. Od malička nás opečovává, rozveseluje, ošetřuje rozbitá kolena a hojí zlomená srdce. Nikdy nebudeme mít pocit, že jsme se jí za vše dostatečně odvděčily, její lásku jí ale můžeme oplácet různými maličkostmi. Kdy jste si naposledy udělaly čas jen pro sebe? Hádáme, že to není jednoduché najít chvíli, kdy obě můžete vše hodit za hlavu a věnovat se jen samy sobě. Proto jsme ten čas našli za vás a vymysleli i dokonalý program na celý jeden den! Je to přesně to, co obě potřebujete? Čtěte dál!

Marianne vyhlásila společně s hlavním partnerem projektu, britskou módní značkou F&F, soutěž pro maminky a dcery. Všechny vzkazy maminkám, které jste nám do soutěže poslaly, byly krásné. U mnohých jsme se neubránili slzám dojetí. Vyhrát mohla však jen jedna autorka a tou je Lucie Melšová s maminkou Anettou! Gratulujeme!

soutez

Jak bude den vypadat?

- Ubytujeme vás přímo v srdci Prahy, v krásném hotelu Emblem.

- V hotelu na vás bude čekat lahodné prosecco.

- Na chvíli se z vás stanou modelky. Profesionální stylistka vás oblékne do modelů značky F&F. Vizážistka vás nalíčí a fotograf vám udělá krásné společné fotografie na památku.

- Domů si odnesete nejen profi fotky, ale i jeden outfit, ve kterém se budete fotit.

ff

- Den v Praze můžete strávit na lodi na Vltavě, při procházkách nebo na nákupech. Nudit se rozhodně nebudete!