Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Soutěže

Vyhrajte lístky na koncert Motol Motolice!

11. května odstartuje již sedmý ročník charitativního koncertu Motol Motolice. Vyhrajte vstup pro sebe a svůj doprovod na tuto jedinečnou akci!

Redakce Marianne | 29. 04. 2013

Letos se o hudební program postarají Ondřej Brzobohatý a jeho kapela, bratři Ebenové, EN.dru a tečkou programu bude jako každý rok Dan Bárta & Illustratosphere. Těšit se můžete i na bohatý doprovodný program. Výtěžek ze vstupného poputuje na nadaci Národ dětem.

Více o o programu festivalu se dozvíte v našem článku nebo na http://motol-motolice.cz/.

Vyzpovídali jsme organizátorku Agnes Miksch a zeptali se, jak se vlastně k pořádání Motol Motolice dostala:

Jak vás napadlo začít s organizováním charitativních koncertů?

Koncert pořádám jako vzpomínku na svou sestru, která bohužel svoji diagnózu nepřežila… Byla to hudebnice, a tak se toto řešení přímo nabízelo.

Jak sháníte interprety, kteří budou na Motolici vystupovat?

Výběr není náhodný, jde mi o to, aby alespoň trochu korespondoval s mojí sestrou. Někteří umělci ji znali osobně, o jiných se domnívám, že by se jí líbili. Je to sice již osm let, co odešla, takže je možné, že by její hudební vkus dnes byl už někde jinde. Přesto si myslím, že by ctila kvalitu, kterou se snažím v rámci Motolice obecenstvu nabídnout.

Kam poputují finance a jak je přerozdělujete?

100 % ze vstupného a také dary získané na místě poputují nadaci Národ dětem. Jedná se o organizaci, která nemá velkou mediální podporu. Přitom je jejím zakládajícím členem profesor Josef Koutecký, který v šedesátých letech minulého století v Československu založil obor dětské onkologie.

1346643_232547_IMG_0302_2

Jaké interprety byste ráda viděla na Motolici v dalších ročnících?

Zvala jsem i Norah Jones a Block Party… Ale vždy jim do toho něco přišlo, a tak to nedopadlo. Nakonec si ale myslím, že k Motolici patří spíše komorní atmosféra než nějaké megakoncety. Moc jsem si přála bratry Ebeny, a to se mi letos splnilo! Často si je notuji a se sestrou Jankou jsme se v jejich textech hodně špičkovaly, takže jsme je znaly slovo od slova. Dan Bárta s klukama z kapely Motolici pak uctívají tím, že jako jeden z prvních termínů, co chtějí mít s jistotou daný, je právě naše Motolice. Důležitější než mít na festivalu velká jména je být obklopeni přáteli, kteří vědí, o co nám jde.

Opravdu zajímavá akce, co říkáte?

Až do 6. května soutěžíme o pět vstupů pro dva na festival Motol Motolice. Co musíte pro výhru udělat? Stačí zodpovědět jednoduchou otázku. Odpověď na ni následně zašlete do 6. 5. 2013 na e-mail [email protected]. Do předmětu e-mailu uveďte heslo ‚Motolice 2013‘ a do textu své jméno a adresu. Vyhrává 100., 200., 300., 400 a 500. správná odpověď.

Po skončení soutěže budou výherci informováni e-mailem a budou napsáni na guest list pořadatele.

Soutěž ukončena, výherci byli informováni e-mailem.

Odesláním formuláře souhlasíte s všeobecnými podmínkami a také s podmínkami užívání internetových stránek.

Související články

Rodina a děti

<span>Jako umění žonglovat: Jak skloubit kariéru s mateřstvím?</span>

Jako umění žonglovat: Jak skloubit kariéru s mateřstvím?

Životní styl

<span>Temná strana optimismu: Proč se vždy nevyplácí myslet pozitivně?</span>

Temná strana optimismu: Proč se vždy nevyplácí myslet pozitivně?

Byt

<span>Nájemní byt prošel fantasickou proměnou: Výrazné syté barvy v duchu české trikolóry se staly hlavním prvkem interiéru v centru Prahy</span>

Nájemní byt prošel fantasickou proměnou: Výrazné syté barvy v duchu české trikolóry se staly hlavním prvkem interiéru v centru Prahy

Krása

<span>Toužíte po delších vlasech? Máme pro vás seznam vitamínů, které vám s jejich růstem mohou pomoci</span>

Toužíte po delších vlasech? Máme pro vás seznam vitamínů, které vám s jejich růstem mohou pomoci