Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Soutěže

Vyhrajte přípravky proti vráskám od Biodermy!

S naší novou soutěží omládnete! Soutěžíme o 5 kosmetických balíčků proti stárnutí pleti.


Redakce Marianne | 28. 06. 2013

Výskyt vrásek nemůžeme zastavit, ale je možné jej zpomalit. Do boje se vyplatí vyrazit s účinnými kosmetickými zbraněmi. Jednou z nich je i řada Matriciane od Biodermy. A dva úžasné výrobky Matriciane můžete nyní na Marianne.cz vyhrát!

Soutěžíme o Matriciane Multi-Défense – revitalizační matrix krém – a o Matriciane Sérum – intenzivní, regenerační a omlazující matrix sérum. S oběma přípravky obnovíte elasticitu své pleti, vrátíte jí vitalitu a také ji detoxikujete. Krém je vynikající v boji proti znečištěnému vnějšímu prostředí, a udělá tak radost všem ženám žijícím ve městě. Sérum pak umocní omlazující účinek celé procedury. Oba produkty, jak je u Biodermy dobrým zvykem, zároveň poskytují výbornou kosmetickou snášenlivost i pro tu nejcitlivější pleť.

Chcete tuto senzační výhru vyhrát? Není nic snazšího! Až do 12. července soutěžíme o 5 kosmetických balíčků, které obsahují krém a sérum Matriciane. Co musíte pro výhru udělat? Zodpovězte jednoduchou otázku a odpověď na ni následně zašlete do 12. 7. 2013 na e-mail [email protected]! Do předmětu e-mailu uveďte heslo ‚Matriciane‘ a do textu své jméno a adresu. Vyhrává 250., 500., 750., 1000. a 1250. správná odpověď.

Soutěž ukončena, vyhrávají:

Michaela Novotná, Rudolfov

Dagmar Becková, Košice

Jiří Houdek, Svitavy

Bohuslava Valová, Horní Bečva

Michaela Červenková, Příbram


Vyhrajte přípravky proti vráskám od Biodermy!