Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Zdraví

Vyhrajte přístroj Nu Skin a dejte sbohem pomerančové kůži

Plavková sezona je sice dávno za námi a daleko před námi, to ale neznamená, že se o své tělo přestaneme v zimě starat. Vyhrajte v soutěži přístroj, který s vaší pokožkou udělá divy.

Promotion | 3. 07. 2016

Naše kůže stárne a ztrácí svou pružnost. To je bohužel fakt, kterému se zkrátka nevyhneme. Představte si, že máte přístroj, který vaši pokožku pomáhá vyhlazovat a navracet jí pevnost, jemnost i mladistvý vzhled. Že to zní jako sci-fi? Vůbec ne, značka Nu Skin® objevila s ageLOC® zařízením Galvanic Body Spa budoucnost v péči o tělo.

pr

Díky technologii pulzování a patentovanému rozhraní ageLOC® dodává nové zařízení účinnou ingredienci přímo do kůže. Zaměřuje se na viditelné znaky stárnutí pokožky, zjemňuje ji, čistí, osvěžuje a pomáhá proti projevům pomerančové kůžePak už se jen můžete radovat ze skvělého výsledku. Díky galvanickým proudům dochází k lepšímu průniku ingrediencí potřebných proti stárnutí do pokožky, takže jejich použitím lze výrazně zlepšit strukturu kůže paží, spodní části břicha, hýždí a stehen.

Jaké jsou účinky?

- zpevňuje povislé paže, břicho, hýždě a stehna

- vyhlazuje pomerančovou kůži

- omlazuje pokožku

- hydratuje a osvěžuje pokožku

pr

Pro optimální výsledek používejte zařízení ageLOC® Galvanic Body Spa v kombinaci s ageLOC® Body Shaping Gel. Tyto dva produkty pracují společně a rozmazlují vaše tělo anti-aging účinky. Používejte ideálně třikrát týdně na stehna, paže, hýždě nebo spodní část břicha. Při aplikaci na přístroj netlačte, galvanické proudy vykonají všechnu práci za vás. Takže vzhůru za vysněnou postavou!

SOUTĚŽ

Toužíte po tomto šikovném pomocníkovi? Zahrajte si o něj v soutěži. Vyplňte soutěžní formulář a zařaďte se do slosování. 

Soutěž trvá do.... Výherce vyhlásíme na další den na Facebooku Marianne.

Hodně štěstí!