Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Móda

Výjimečná nákupní událost - Life is Fashion

Tolik stylové originality na jednom místě se jen tak nevidí. Zveme vás do výjimečného butiku, který tu pro vás bude pouhé tři dny a odkud si odnesete módní kousek, který vám bude každý závidět.

Veronika Hong | 13. 03. 2018

V dnešním globalizovaném světě je těžké mít něco, co nemá nikdo jiný. Být originální je zkrátka čím dál tím těžší, obzvlášť když se to týká šatníku. Naštěstí jsou tu projekty jako LIFE IS FASHION

LIFE IS FASHION pro vás od 25. do 27. března 2018 otevře pop up store v Galerii Kritiků v Jungmannově ulici v Praze. Najdete zde módu, šperky a doplňky nejlepších českých návrhářů, se kterými se můžete setkat tváří v tvář.  

V rámci akce proběhnou i fashion diskuze a odpoledne se stylistou. Tváří letošního ročníku se stala Ester Geislerová a Josefína Bakošová s jejich značkou Ester&Josefína

Life is fashion
                                 Josefína Bakošová a Ester Geislerová

„Naším cílem je šířit mezi veřejnost poselství udržitelné módy, podpořit tvorbu našich českých designérů a bojovat proti spotřebě, kterou do nás tlačí sítě obchodních řetězců. Je přeci skvělé vědět, kde bylo vaše oblečení vyrobeno, kdo přesně ho ušil a že za výrobou našeho nového kabátu nestojí děti v Číně,” říká o projektu jeho zakladatelka Pavlína Dvořáková.

LIFE IS FASHION podporuje nejen české návrháře, ale také udržitelnou módu. Nenechte si ujít jedinečnou módní událost, která obohatí váš šatník o originální kousky, vyrobené s ohledem na naší planetu.

#lifeisfashioncz

Více informací najdete na: LIFEISFASHION.CZ    INSTAGRAM    FACEBOOK

Life is fashion

VSTUPENKY

Podívejte se na některé z návrhářů Live is Fashion