Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Móda

Vykročte do nového roku v nových botách od CCC

Info ikona
CCC

V aktuální zimní kolekci si vybere každý!

Promotion | 13. 12. 2020

„Naším cílem je, aby se u nás každý zákazník dokázal ztotožnit s některou z našich exkluzivních značek. Nezáleží na věku, finančních možnostech ani vašem módním stylu, u nás si vybere každý,“ říká Veronika Sajdoková, marketingová manažerka CCC. Pojďme si tedy přiblížit, co nové kolekce značek Gino Rossi, Lasocki, Jenny Fairy, DeeZee a Sprandi nabízí.

Gino Rossi – prémiová kvalita a styl

Prémiová značka obuvi Gino Rossi se vyznačuje minimalismem. Představuje snadno kombinovatelný a přirozený styl. V nové kolekci pro sezonu podzim/zima 2020 sází na udržitelnost a eco-friendly balení. Na prvním místě je vždy výborná kvalita.

Kotníková perka jsou základem šatníku. V nové kolekci je najdete v klasické podobě, ale i s hadím vzorem či v několika barevných variantách semišové kůže. Výrazným prvkem bude tuto sezonu robustní podpatek, který dominuje na většině kotníkových chelsea boots. Popularitu si už několikátou sezonu drží i tzv. jezdecké boty se širokým podpatkem, které se hodí snad ke všemu. Eleganci a sexappeal v ženách probudí vysoké kozačky ke kolenům a nad kolena. Ke slavnostnějším příležitostem ženy ocení kvalitní a kožené lodičky na vysokém jehlovém podpatku, které zaujmou svým propracovaným designem.

Info ikona
CCC

Lasocki – obuv pro celou rodinu

Značka kožené obuvi Lasocki je určena pro moderní rodinu, která preferuje kvalitu a pohodlí. Lasocki Kids nabízí obuv pro nejmenší, která je navíc šetrná k životnímu prostředí. Svým ratolestem můžete vybírat ze široké škály kotníkových zateplených bot či polobotek a na holčičky se v kolekci nezapomnělo s trendy kozačkami a chic motivy jako jsou hvězdy, kytičky nebo detaily růžové kožešinky. Řemeslné zpracování obuvi a přírodní kůže je dokonalou volbou pro mladé lidi a studenty, pro které je značka Lasocki dobrou investicí. Starší generace ocení pohodlné boty, které vydrží po několik sezon.

Info ikona
CCC

Jenny Fairy – cool a trendy

Cool přístup, mladý duch a humor, to vše je ztělesněním značky Jenny Fairy, která je určena pro mladé dívky a ženy. Tyto módní nadšenkyně hltají nejnovější trendy, jsou aktivní na sociálních sítích a nemají vyhraněný styl, dokáží se každou sezonu adaptovat dle aktuálních trendů. Jednou to mohou být romantické šaty v kombinaci s vysokými kozačkami nad kolena, a pak roztrhané skinny džíny, košile, módní křivák a k tomu robustní biker boots nebo mohutné glády.

V nové kolekci Jenny Fairy dominují kotníkové polobotky a kozačky na nízkém a vyšším podpatku doplněné různými trendy aplikacemi. Odvážné dívky mohou vybírat z chic modelů na vysokém jehlovém podpatku a ve volném čase nechat nohy odpočinout v tzv. workerech, kterým Jenny Fairy věnuje tuto sezonu velkou pozornost. Co v kolekci rozhodně zaujme - mohutné glády, které se vyznačují robustností a objemným podpatkem. Shopaholičky propadnou kotníkovým polokozačkám s motivy hadí kůže. Jenny Fairy je zkrátka dynamická značka pro cool dívky a ženy, které chtějí trendy za přijatelnou cenu.

Info ikona
CCC

DeeZee – buďte stylová

Módní značku DeeZee si rychle oblíbily všechny milovnice bot. Její autentický a svěží nádech totiž nejde nemilovat. Nové kolekci DeeZee vévodí sexy podpatky, které jsou téměř u všech typů modelů. Zdobení v podobě rozličných aplikací tuto sezonu také nesmí chybět, ať už to jsou kovové detaily nebo velké přezky. DeeZee myslí i na pohodlí - vybrat si lze z velkého výběru tzv. válenek, chelsea boots či polobotek.

Info ikona
CCC

Sprandi – sport

Sprandi je značka obuvi pro sport a volný čas pro dospělé, mládež i děti. Širokou nabídku tenisek všech typů v mnoha barevných variantách korunuje i příznivá cena. Sprandi sází na pohodlí, umožňuje volnost nejen při volnočasových nebo sportovních aktivitách, ale už i při výběru bot samotných.

Značky Gino Rossi, Lasocki, Jenny Fairy, DeeZee a Sprandi jsou k dostání na prodejnách CCC a na e-shopu www.ccc.eu/cz