Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Krása

Výsledky testování vlasové kosmetiky TRESemmé

Oblíbenou vlasovou kosmetiku používanou na Fashion Weeku v New Yorku vyzkoušelo díky Marianne v rámci velkého testování několik čtenářek. Jak byly spokojené s výsledky? To se dozvíte níže!

Promotion | 31. 03. 2020

Před měsícem jsme na našich webových stránkách vyhlásili možnosti testování americké vlasové kosmetiky TRESemmé, oblíbené kadeřníky i běžnými uživateli po celém světě. Zajímá vás, jaké pocity měly testující během pravidelného používání a zda by řadu Biotin + Repair 7 nejen doporučily svým kamarádkám, ale i znovu pořídily? 

djfldskgdj
Zleva: Obnovující sprej pro poškozené vlasy, 125ml; Obnovující maska pro poškozené vlasy, 300ml; Obnovující šampon a kondicionér pro poškozené vlasy, obojí 400ml, 
TRESemmé Biotin + Repair 7

Nejvíce čtenářek (44,4%) si oblíbilo obnovující masku, která vlasy regeneruje po celé jejich délce, usnadňuje vyčesávání a viditelně obnovuje strukturu vlasu.

Všech 100% testující shledalo, že péče byla na jejich typ vlasů vhodná a byla jim příjemná kozistencí a nanášením. Celých 88,9% žen cítilo změnu už po prvním použití péče. Skvělé výsledky, nemyslíte? 

kjslkjfkjflk
Vlasy jako ze salonu

 

- testující Simona P.

"Značka je super, vlasy jsou viditelně zdravější a lesklé."

- testující Nikola Ž. 

"Myslím, že bych nevylepšovala nic na této řadě, jsem absolutně spokojená."

- testující Kateřina G. 

"Možná bych doplnila řadu o bezoplachové vyživující sérum pro výživu konečků."

- testující Hana V.

"Za kvalitu a účinek ráda zaplatím."

Přesvědčily vás reakce testujících čtenářek na obnovující řadu? Pak ji neváhejte vyzkoušet! 

Pár slovy na závěr aneb Co jste (možná), milé čtenářky, o značce TRESemmé nevěděly?

Zakladatelka značky TRESemmé, Edna L. Emme, dokonce jako prezidentka asociace National Hairdressers and Cosmetologists Association mluvila v roce 1938 v Bílém domě o roli ženy v moderním byznysu? Značně tak ovlivnila evoluci kosmetického a vlasového průmyslu. O deset let poté, tedy v roce 1948, se začíná datovat historie značky. Od té doby TRESemmé dodává ženám díky krásným a zdravým vlasům sebevědomí a odvahu vkročit do dalšího dne. 

sdjskfjsdůlfk
Souhlasíte s Ednou Emmé? Pak si vytvořte salon krásy v pohodlí domova.