Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Krása

Vyzkoušejte s námi 100% rostlinnou barvu na vlasy Botanea, bez které se odteď neobejdete!

Že přírodní barvení neexistuje? Ale kdepak! Nová, revoluční barva na vlasy Botanea je toho důkazem. A nyní se můžete o jejích dokonalých výsledcích přesvědčit i vy. Přihlaste se do soutěže a deset z vás se může těšit na spa vlasový zážitek ve vybraných salonech L'Oréal Professionnel.

Promotion | 16. 08. 2019

Co kdyby barva na vlasy mohla být... dokonalá, zářivá, 100% přírodní, jednoduchá a účinná? Můžeme s čistým svědomím říct, že takovou známe! Botanea je revoluční barva na vlasy, se kterou po deseti letech inovací a výzkumů přichází L'Oréal Professionnel.

Co ji charakterizuje?

  • je 100% rostlinná
  • veganská
  • skládá se pouze ze tří ingrediencí - části rostlin Cassia, Henna a Indigo jsou rozmělněné na prášek a obalené v kokosovém oleji
  • její textura je extrémně krémová
  • je vyrobená udržitelným způsobem
  • obaly jsou recyklovatelné a znovu plnitelné
jsdlsajfskjfslk
Tři ingredience, několik možností! Na fotce vidíte výsledek s barvou Botanea.

Pro koho je určená?

Úplně pro každého, to je na tom nejlepší! Ať už si přejete zdůraznit přírodní barvu svých vlasů, oživit odstín mezi dvěma barveními, přirozeně natónovat své bílé vlasy bez efektu odrostů nebo jen rozzářit, Botanea je ta pravá volba. Dodá vašim vlasům výrazný lesk.

dkskfkdsjfkf
Blond odstíny s Botaneou s přirozeným nádechem.

Jak se s ní pracuje?

Barvu Botanea si můžete dopřát u svého kadeřníka, který vám namíchá odstín přímo na míru! Výsledkem jsou vlasy zdravé, lesklé, pevné a hlavně, přirozeně vypadající. Pokud milujete přirozené odstíny hnědé, blond nebo zrzavé ve stylu Francouzek, barvení s Botaneou si oblíbíte. 

jsdsjfsfjks
Elegantní měděná v různých podobách.

A protože právě Francouzky jsou synonymem šarmu a přirozené elegance, zúčastnily se velkého testování Botaney. Co na ní říkaly?

1OO% rostlinné a veganské složení barev ocení všechny ženy i muži, kteří nechtějí používat chemické barvy na vlasy. 

Pokud máte zájem o barvení Botanea a jeden z níže uvedených salonu máte daleko, využijte lokátor salonů a najděte si ten, který máte nejblíž na www.salon-expert.cz  a www.salon-expert.sk.

A nyní se dostáváme k tomu hlavnímu:

10 z vás může vyzkoušet profesionální péči Botanea na vlastní vlasy! Vyplňte přiložený formulář a užijte si božské hýčkání v salonech L'Oréal Professionnel ve vašem okolí. 

djfd

 

Registrace do soutěže probíhá od 15.8. do 10.9. 2019!

Deset výherců, které vybere redakce Marianne ve spolupráci s partnerem soutěže, L'Oréal Professionnel, vyhlásíme 12.9. 2019 z České a Slovenské republiky  

Důležité informace: Výherce budeme kontaktovat emailem, na službu Botanea je nutné se objednat do 14ti dnů od oznámení, do salonu vybraného společností L'Oréal Professionnel

Podívejte se na výsledky s revoluční barvou na vlasy Botanea

Předem upozorňujeme, že na místě bude fotograficky zdokumentovaná proměna před a po.

Pokud se vám nepodaří vyplnit přiložený formulář, zašlete nám prosím všechny informace na email redakce [email protected].