Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Krása

Vyzrajte nad stárnutím pleti pomocí přírody

Experti společnosti Yves Rocher objevili výjimečnou sílu rostliny, která dodává buňkám energii a posiluje strukturu pleti.

Promotion | 6. 03. 2020

S přibývajícími roky se dříve nebo později (a většina z nás doufá, že spíše později) na naší pleti začnou objevovat známky stárnutí. Odpověď na otázku, kdy je nejvyšší čas začít používat anti-age péči o pleť, bohužel nemáme. Rozhodně ale platí, že prevence je lepší, než následný boj s vráskami a ochabující pletí. Experti francouzské značky Yves Rocher se inspirovali v přírodě a vyvinuli novou revoluční řadu pro omlazení pleti s názvem Lifting Végétal.

Projevy stárnutí můžeme na své pleti pozorovat už od 25 let. Nejdříve se vrásky tvoří od častého úsměvu a jsou to vlastně „vrásky štěstí“. Povolené kontury obličeje a hlubší rýhy už ale tak pozitivní nejsou. V mladém věku tvoří spodní část obličeje obrácený trojúhelník mířící směrem dolů nebo tvar V a působí harmonicky. Jak léta ubíhají, geometrie obličeje se mění a ztrácí svoji ostrost. Hormonální deficit způsobuje ztrátu pružnosti, obličejové svaly ochabují, vzniká druhá brada – to všechno se odráží na celkovém vzhledu. Ale nezoufejte, dá se s tím něco dělat! Čtěte dál.

Nepodceňujte sílu přírody

Pro řešení nemusíme chodit daleko. Stačí se inspirovat v přírodě. Ta ve spojení s vědou umožňuje uspokojit všechny potřeby a touhy krásy a mladistvé pleti. Experti společnosti Yves Rocher, objevili výjimečnou sílu rostliny, která je běžně považována za trávu nebo dokonce plevel. Zběhovec plazivý, obsahuje jedinečnou aktivní složku – remodelační rostlinný kolagen, který dodává buňkám energii a posiluje strukturu pleti.

Pravidelnost je základem úspěchu

Nová řada Lifting Végétal je vhodná pro každý typ pleti, která začíná ztrácet elasticitu a potřebuje zpevnit. Aby byl efekt účinný a co nejvíce viditelný, zahrňte do své péče nejen nenní a noční zpevňující péči, ale také vysoce koncentrované zpevňující sérum, které účinky krémů znásobí a zpevňující péči o okolí očí. Jen pravidelnost a důslednost vede k rychlým a udržitelným výsledkům.

Yves

Co ještě dělat pro vypnutý a pěkně tvarovaný obličej?

Kvalitní rostlinná péče o pleť zvládne takřka zázraky, pomoc jí ale můžete i díky jednoduchým obličejovým cvikům. Návodů a inspirace, jak na to, najdete na internetu spoustu. Jednoduchý tip pro pevné líce: nafukujte střídavě levou a pravou tvář. Opakujte každý den 10x.