Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Móda

WIMBLEDON 2018: Kdo si nenechal ujít tenisovou událost roku?

Pokud jste britská celebrita, tak si tento nejočekávanější tenisový turnaj roku nesmíte nechat ujít. Kromě členů britské královské rodiny se v hledišti wimbledonských kurtů objevili i známí herci, zpěváci a další známé osobnosti.

Eliška Vrbová | 16. 07. 2018

Na tenisovém turnaji, jako je Wimbledon, nejde pouze o to, co se odehrává na kurtech, ale také v hledišti. Všichni čekají, kdo se na tenisové zápasy přijde podívat, s kým se na tribuně objeví a samozřejmě, co si vezme na sebe.

Letos na sebe strhly pozornost zejména dvě vévodkyně, Kate a Meghan, které obě zvolily modrobílý outfit a oběma to skutečně slušelo. Kromě nich se z britské královské rodiny na tribunách objevila i Camilla, vévodkyně z Cornwallu nebo sestra Kate Pippa s manželem Jamesem Matthewsem.

Wimbledonský tenis si nenechal ujít ani Justin Timberlake s Jessicou Biel, Hugh Grant s Annou Elisabet Bernstein, Alexa Chung, Poppy Delevingne, Stella McCartney, Michelle Dockery a mnoho dalších. Co si tyto celebrity na tenisovou událost roku oblékly a jak fandily se můžete podívat v galerii.

Kdo letos fandil na Wimbledonu