Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Krása

Z DENÍKU KOSMETICKÉ REDAKTORKY: Masky, ve kterých bude vaše pleť jako v bavlnce i během zimních mrazíků

Investujte do kvalitních pleťových masek a zajistěte vaši pokožce komfort, po kterém touží!

Markéta Vörös | 6. 01. 2020

Ikonická

Do pomyslné Síně slávy zcela bez rozmyslu patří maska Jet Lag od Summer Fridays. Jejími milovnicemi jsou například Kim Kardashian West nebo Jessica Alba. Proč si ji pořídit? Dokáže naprosté zázraky, bez nadsázky! Jednou jsem jí vyzkoušela a bezhlavě jsem se zamilovala. Textura je přímo snová, ultra krémová s velkým obsahem vitamínů, ceramidů, antioxidantů a jemných exfoliačních extraktů. Vaše pleť ji všechnu nasákne do sebe a v ten okamžik je plná života, hydratovaná a zářivá. Ať už jste absolvovala dlouhý let přes oceán nebo jste jen ponocovala, tahle tubička vás zachrání v horkých letních i zimních dnech. 

zrttrtretr
Jet Lag Mask, Summer Fridays, 64g, 1290 Kč, prodává Sephora

Hvězdná inspirace

Když se podíváte na zpěvačku Cher, napadne vás, že její občanka ukazuje ročník čtyřicet šest? V jejím věku si přeje každá žena vypadat stejně famózně... vaše přání je nám rozkazem! Tedy konkrétně odbornici na pleť, kterou vyhledávají hvězdy světového formátu - Barbaře Sturm. Ta se při vyváření pleťové masky Face Mask inspirovala právě světově proslulou zpěvačkou. Proč si ji pořídit? Kromě výtažku ze šruchy zelné, kaolínu, vitamínu E a mandlového oleje obsahuje i extrakt z aloe vera a heřmánku, které pokožku celkově zklidňují a uvolňují stopy stresu. Pleť bude hydratovaná, vyhlazená a regenerovaná.

trzrttr
Face Mask, Dr.Barbara Sturm, 50ml, 3720 Kč, FAnn Beauty Atelier

Luxus a příroda

Tata Harper patří mezi elitu, co se přírodní kosmetiky týče. Zcela jasně dává najevo, že příroda a luxus se mohou potkat na půl cesty a že toto setkání je něco, na co jen tak nezapomeneme. Resurfacing Mask je kultovní exfoliační maskou s obsahem kyseliny salicylové, růžového jílu a ovocných enzymů. Proč si ji pořídit? Je vaše pleť mdlá a potřebuje pořádnou vzpruhu? Pak si kupte tento zelený zázrak. Maska odstraňuje odumřelé buňky, sjednoduje barvu pleti a zmenšuje póry.

Tajný tip: skvěle si rozumí s exfoliačním odličovačem Regenerating Cleanser. 

fdgdfgfdg
Resurfacing Mask, Tata Harper, 30ml, 1720 Kč, Ingredients

Expresní

Pospícháte a cítíte, že vaše pleť potřebuje hydratační vzpruhu? Pak ji dopřejte královskou snídani po česku. Havlíkova přírodní apotéka masky umí, já jsem si oblíbila tří minutovou s pompézním názvem Královská snídaně pro pleť. Proč si ji pořídit? Protože je božská! Obsahuje ingredience jako avokádový olej, mateří kašičku, extrakt z rakytníku i šalvěje. V rekordně krátkém čase dopřeje pokožce vše, co potřebuje. 

gfhghgh
Královská snídaně pro pleť. Havlíkova apotéka, 30ml, 278 Kč

Kdekoliv s sebou

Když chci sheetovou masku crème de la crème, sáhnu po 3D Moisture Infusion Masks od Sarah Chapman. Je vyrobená z bio celulózy, napumpovaná kyselinou hyaluronovou, růžovou vodou z damašské růže, extraktem z aloe vera a mnoha dalšími ingrediencemi, které z ní dělají nepostradatelného parťáka na doma i na cesty. Proč si ji pořídit? K pokožce přilne jako druhá kůže a napumpuje ji obsaženými ingrediencemi tak, že budete vypadat stejně famózně, jako když absolvujete hodinovou kosmetickou péči. Není divu, že je pravidelně používá i Victoria Beckham... 

hhghgh
3D Moisture Infusion Masks, Sarah Chapman, balení čtyř masek za £46, Cult Beauty