Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Krása

Z DENÍKU KOSMETICKÉ REDAKTORKY: Novinky, které mě v poslední době uchvátily!

Kosmetických produktů a novinek se ze všech stran valí stovky a někdy je opravdu těžké se v nich zorientovat. Představím vám ty, které mě opravdu nadchly. Jste připravené?

Markéta Vörös | 24. 09. 2018

Girl Smells

S berlínskou značkou Girl Smells se vám opravdu nestane, že budete zapáchat! Organické a veganské složení navíc s obaly, které přímo svádí k tomu si je vystavit doma v koupelně. Za mě naprostou jedničkou jsou tělová mléka, která jsou lehká, rychle se vstřebávají a božsky voní!

dffsdf
Značku Girl Smells zakoupíte výhradně v karlínském Biosophy, cena 830Kč za 100 ml

 

Fenty Beauty

Zaznamenaly jste boom, který se kolem kosmetické značky Rihanny udál? Pokud ne, tak to musíte rychle napravit. Její produkty jsem si zamilovala už před několika měsíci, kdy jsem si je pyšně vozila z Paříže... tomu je ale konec, protože Fenty Beauty je dostupná v České republice, v parfumeriích Sephora. Wow! Čím je celé portfolio tak vyjímečné? Je určené pro všechny typy a hlavně barvy pleti. Rihanna spolu se svým týmem vytvořila make-up ve čtyřiceti odstínech s unikátními podtóny, či lesk na rty, který má univerzální barvu a sedne všem. A moji favorité? Make-up Pro Filt'r, rozjasňovač Killawatt v odstínu Girl Next Door/ Chic Phreak a matujicí pudr Invisimatte. Jaké budou vaše? 

dsfsdfdsfs
Krémový rozjasňovač Girl Next Door/ Chic Phreak, cena 860Kč, Sephora

 

Lancôme

Rtěnky miluju, především ty matné. Jenže mívám dost často vysušené rty a v tom případě radši zvolím variantu bez rtěnky, než řešit ne příliš estetický výsledek. Nedávno jsem objevila novinku od Lancôme, rtěnku L’Absolu Rouge Drama Matte, která slibuje mat spolu s příjemnou texturou.

cvxcvcvx
Rtěnka Lancôme L’Absolu Rouge Drama Matte, cena 930 Kč

Tak jsem jí vyzkoušela a byla jsem příjemně překvapená. Barvy jsou fantasticky syté, matné a textura krémová. Můj favorit? Odstín 507 Dram’Atic! 

vcxvxv
Odstín 507 Dram’Atic je skvělou podzimní volbou!

 

Sangi

Prémiová zubní pasta z Japonska si mě získala nejen svým luxusním designem, je totiž revoluční! Namísto flouridu, jehož negativní účinky na naše zdraví jsou dlouho diskutovaným tématem, je zde použit lékařský hydroxyapatit. Jedná se o účinnou látku, která slouží jako prevence zubního kazu, schválená japonským ministerstvem zdravotnictví. Obnovuje sklovinu, opravuje mikroskopické praskliny na povrchu zubu a působí jako prevence proti zubnímu kazu. 

dsddsada
APAGARD® PREMIO je nejprodávanějším produktem z celé řady. Zakoupíte pouze v prodejnách Profimed, 100g za cenu 440Kč