Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Krása

Za 7 dní o 7 let mladší!

Sedmička je šťastné číslo a platí to i v péči o pleť. Na trh přichází inovativní technologie, která vaší pleti vrátí mladistvý vzhled již za sedm dní.

Promotion | 22. 01. 2020

S přibývajícím věkem se z naší pokožky vytrácí kolagen. To je fakt, který bohužel nezměníme. Máme pro vás ale tip, jak „baby“ kolagen zase hezky vrátit tam, kam patří. Značka Avon v rámci řady ANEW představuje vlastní patentovanou technologii PROTINOL, která v sobě spojuje retinol a protein. PROTINOL pomáhá podporovat tělu vlastní tvorbu kolagenu typu I a III a posiluje tím strukturu pleti. Výsledky jsou fascinující! Intenzivní 7 denní kúra dramaticky omladí vaši pleť.

Avon
Vyplňující pleťové ampulky s protinolem – 7x 1,3ml, 1200 Kč

Elixír mládí?

Už po 1 ampulce je pleť svěží a vyhlazená, po 3 ampulkách je plnější, viditelně zdravější a omlazená. Po 7denním používání vyplňujících pleťových ampulek s protinolem od Avonu dojde k obnovení až 7leté ztráty kolagenu. Jak vysvětluje odbornice v oblasti dermatokosmetiky Eva Přibylová: „Retinol (jako součást jiných produktů) omlazuje tak, že sloupne "starou" pleť a tím dojde ke stimulaci novotvorby pokožky spojené s vyhlazením, ale protinol pracuje zcela jinak. Stimuluje v pleti tvorbu kolagen typu I a III, takže pleť je vypnutá a jakoby pevněji vystlaná zevnitř.“ 

Avon

Ampulky můžete kombinovat s dalšími krémy řady ANEW. Např. se specializovanou péčí na kruhy pod očima. AVON nabízí denní i noční duální péči, která působí již po dvou týdnech a dlouhodobě potlačuje viditelnost tmavých kruhů pod očima. Změňte pravidla hry s produkty řady ANEW se superingrediencemi. Ampulky s protinolem nebo sérum s výtažkem z hedvábí nebo vitaminem C účinně zpomalují znaky stárnutí a komplexně omladí vaši pleť. 

Více nejen k produktům ANEW naleznete na stránkách www.avon.cz