Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Životní styl

Zábavné i naučené workshopy, které stojí za návštěvu

Zkraťte si čekání na jaro příjemným workshopem, na kterém se naučíte zajímavé dovednosti.

Čas od času není na škodu, když si vyzkoušíme novou aktivitu. V současné době si lidé oblíbili návštěvu workshopů, které jsou většinou jednodenní a cenově přijatelné. Které workshopy byste si letos neměli nechat ujít? 

WORKSHOP PŘÍRODNÍ KOSMETIKY

Sulfáty, parabeny a silikony – silná trojka, která se nachází snad v každém druhém kosmetickém výrobku. Pokud těmto chemickým predátorům chcete dát vale, pak se přihlaste na workshop přírodní kosmetiky. Nejen, že se dozvíte důležité informace, ale především si sami vyzkoušíte, jak vyrobit dokonalou přírodní kosmetiku. 

WORKSHOP KRASOPÍSMA

Patříte mezi lidi, kteří by v papírnictví klidně strávili celý život? Všemožné bločky, zápisníky, tužky, samolepky a lepítka ve vás vyvolávají myšlenku, že minimalismus je hloupost, neboť všechny zmiňované věci musíte ihned vlastnit? Právě pro vás je tu workshop krasopísma, na kterém se naučíte kouzlit s černou tužkou a vytvoříte si své originální písmo. Uvidíte, že díky krasopísmu se váš diář promění v umělecké dílo.

písmo

KVĚTINOVÉ WORKSHOPY

Máte dvě možnosti – buď si velikonoční květinovou výzdobu koupíte, nebo vyrobíte. První možnost s sebou nese bezpracnost, druhá naopak dobrý pocit z odvedené práce. My se nenápadně přikláníme k variantě č. 2, neboť je mnohem zábavnější, a především kreativnější. A kdo ví, třeba se ve vás skrývá floristický talent.

WORKSHOP AKVARELU

Nebojte se, pro absolvování kurzu akvarelu nemusíte mít žádné předchozí umělecké zkušenosti, a tak se můžete přihlásit i vy, kteří jste naposledy malovali během výtvarné výchovy na prvním stupni. Na workshopu se naučíte základní techniky akvarelu i ilustrace, a především si domů odnesete své vlastní dílo.

WORKSHOP PŘÍPRAVY KÁVY

Máte pocit, že vám v žilách místo krve koluje kofein? Jako správný kofaholic byste o kávě měli mít chuťové i teoretické znalosti. Workshop kávy vám předá základní informace, a zároveň si na něm sami vyzkoušíte, jak (ne)náročná je příprava espressa, cappuccina či latté. Příjemným bonusem je, že všechny vytvořené vzorky můžete následně zkonzumovat.

Káva

WORKSHOP VÝROBY TERÁRIA

Mít tak kousek přírody i na svém pracovním stole...To je sen, který můžete s klidem proměnit v realitu. Stačí, když navštívíte workshop, na kterém si vytvoříte své vlastní skleněné terárium plné zajímavých rostlinek a kamenů. Uvidíte, že aranžování terária není žádná velká věda, ale naopak pěkně kreativní činnost.

ČTĚTE TAKÉ: Kde najít volný čas?

Souvislející články

Životní styl

<span>Přátelstvím ku zdraví aneb Proč je dobré mít v práci nejlepší kamarádku?</span>

Přátelstvím ku zdraví aneb Proč je dobré mít v práci nejlepší kamarádku?

Životní styl

<span>Omlouváte se až přespříliš? Naučte se, jak to změnit, jinak se budete trápit celý život</span>

Omlouváte se až přespříliš? Naučte se, jak to změnit, jinak se budete trápit celý život

Životní styl

<span>Vztahy mladých: Jak se seznamuje generace Z a co ve vztazích hledá?</span>

Vztahy mladých: Jak se seznamuje generace Z a co ve vztazích hledá?

Životní styl

<span>Jak ve vztahu neztratit sebe samu? Máme pro vás 5 tipů</span>

Jak ve vztahu neztratit sebe samu? Máme pro vás 5 tipů