Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >

Zaháčkujte si ho vůní!

Víte, co nás baví? Podmanivé duety svěžích toaletních vod – pro ni i pro něho! Ukažte, že k sobě patříte, a pořiďte si dámskou verzi parfému, jakou nosí on!

Redakce Marianne | 7. 05. 2013

Vyzkoušet můžete například ‚milionovou‘ řadu od značky Paco Rabanne. Musíme se přiznat, že jsme v redakci zcela podlehli jejímu luxusnímu designu. Zatímco pánská verze 1 Million Intense připomíná tak trochu zlatou cihličku, dámský parfém Lady Million Absolutely Gold svým vzhledem nemá daleko k drahocennému šperku. Na své si tak přijdou milovníci okázalého stylu, kteří v dětství možná snili o zlatokopecké kariéře nebo o dráze klenotníka.

V případě tohoto smyslného dua vůní se vaše drahá polovička promění v ostříleného gentlemana Jamese Bonda a v jeho osudovou bond girl! Obě vůně totiž spojují atributy svádění. Hra na to, kdo koho sbalí, tak může právě začít! Ostatně, podívejte se na stylové černobílé video ke kampani a posuďte sami:

To nejlepší se však skrývá uvnitř novinky 1 Million Intense! Pálivé, lehce citrusové tóny se mísí s kořeněným základem. Sladký kardamom se jemně prolíná s černým pepřem jemně šumivou krvavou mandarinkou. Vůni pak sjednocuje vzácný šafrán s trochou kmínu, růží a se skořicí. Smyslný nádech dodává erotické santalové dřevo, kůže a kosatec.

A jak mu budete po použití Lady Million Absolutely Gold vonět vy? Po ovoci! Hlavu parfému totiž tvoří malina, srdce pak osvěžující jasmín a pomerančový květ a základ, který na vás vydrží vonět nejdéle, v sobě odhalí složky kašmíru a neroli.

Paco-Rabanne-1-Million-Intense

Chcete pro svého miláčka tento parfém vyhrát? Soutěžte na http://pacorabanne.maxim.cz/ a získejte i další super ceny!

Zaháčkujte si ho vůní!