Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Marianne bydlení

Zamávalo stěhování s Vaším rodinným rozpočtem? Víme, kde Vám pomůžou

Komerční článek - Kdo už se stěhoval, dá nám za pravdu. Změna bydliště dokáže zamávat i jinak stabilním rodinným rozpočtem. Co s tím? To si řekneme níže.

Redakce Marianne | 11. 07. 2014

Propagace firmy. Redakce neodpovídá za obsah sdělení.


Stěhování velmi často dražší, než si myslíme

Tisíce korun za benzín, stěhovací firmu, stovky korun za dopravní služby, mycí prostředky a drobné opravy vybavení. To jsou věci, které čekají na ty, kteří se rozhodnou stěhovat. Celkové náklady na přestěhování se mohou velmi snadno vyšplhat do částek, se kterými jste nepočítali. V tom největším stresu, kdy je na cestě dopravní firma, která Vám bude převážet krabice s oblečením, úklidová firma pomalu dokončuje přípravu na předání bytu a na dveře Vám klepe realitní makléř, jenž přišel převzít klíčky od bytu či domu, pak musíte řešit otázku: kde na to rychle vzít peníze, aniž byste se museli (v rámci možností) hnout z místa?

Problémy s penězi lze řešit velmi rychle

Ne, řidič dopravní služby s Vámi nebude nijak smlouvat, stejně jako stěhováci, zaměstnanci úklidové firmy a další lidé, které jste si mohli povolat na pomoc.

Naštěstí! Na trhu jsou a dále budou rychlé půjčky, kdy můžete mít potřebné peníze na účtu do hodiny od podání žádosti. Nebo také můžete využít službu „zaplatíme Vaše účty“, kterou nabízí společnost Kouzelná půjčka. Zde můžete peníze z půjčky nechat zaslat rovnou firmě, která Vám vystavila fakturu (tj. i ona může mít peníze na účtu do hodiny od podání žádosti).

Pokud jste ji nevyzkoušeli, neuvěříte

Trhá Vám slovo „rychlá půjčka“ uši? Ano, dokud se nedostanete do situace, kdy musíte rychle řešit nedostatek peněz, lze tento negativní postoj chápat. Ale věřte, že v okamžiku, kdy se počítá každá minuta a koruna, bude Vám toto slovo znít jako symfonie 40 členného orchestru. Ve velmi krátkém okamžiku totiž můžete vyřešit několik svých problémů, aniž byste museli udělat více, než je zajít do nejbližšího bankomatu (pokud nevyužijete zcela službu „zaplatíme Vaše účty“ od Kouzelné půjčky).

S Kouzelnou půjčkou získáváte dostatek času na „zotavení“

V případě společnosti Kouzelná půjčka můžete jako nový klient získat až 10 000 Kč, pokud si zde půjčujete pravidelně, Kouzelná půjčka Vám půjčí až 50 000 Kč. To vše se splatností až 30 dnů, tj. čerpáním této půjčky neodsouváte problémy na krátkou dobu v čase, díky měsíční splatnosti máte možnost dát své finance do pořádku (pokud se stěhujete z nájmu tak lze očekávat, že Vám v této době přijde i záloha, kterou jste na začátku skládali).

Takže, jakmile se bude blížit termín Vašeho stěhování, mějte po ruce zařízení s přístupem k internetu a v případě potřeby do prohlížeče pište www.kouzelnapujcka.cz