Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Životní styl

Zapojte se s námi do novoroční jógové výzvy

Nový rok si říká o nový začátek. Zahoďme vše staré, uplynulé. Zahoďme i všechny výmluvy a pusťme se směle do toho!

Promotion | 4. 01. 2019

Už je to zase tady – nový rok a s ním spojená různá předsevzetí, která málokdy dodržíme. „Začnu zdravěji jíst, budu cvičit, víc číst apod.“ Schválně si vzpomeňte, kdy jste naposledy svůj novoroční závazek splnili. Že se vám to nikdy nepodařilo? Nám také ne. Co když si ale stanovíme stejné předsevzetí a budeme na něm pracovat společně? Koneckonců, ve více lidech se to lépe táhne, ne?

Značky žvýkaček bez cukru Orbit a Airwaves se rozhodly vytvořit výzvu pro všechny, kteří chtějí v novém roce žít zdravěji. Patříte mezi ně? Tak vás jistě potěší možnost sledovat od ledna deset videí s lekcemi jógy, které předcvičuje profesionální instruktorka jógy a vyznavačka zdravého životního stylu Karin Dimitrovová. Tak zahoďte výmluvy a zapojte se do 21denní výzvy, každý druhý den na Vás bude čekat nové video.

orbit

Výzva je určena jak pro pokročilé tak i pro úplné nováčky, kteří s jógou chtějí začít. Instruktorka Karin Vás během ledna na webu provede krok za krokem základními jógovými pozicemi, naučí vás vnitřnímu klidu, vyrovnanosti a celkovému umění odpočívat, abyste sami ze sebe měli dobrý pocit.

Orbit Yoga Fest

Myslíte to s novoročním předsevzetím opravdu vážně? Tak sledujte Instagram značky Orbit, zapojte se do #OrbitChallenge a vyhrajte jeden ze třiceti vstupů na Orbit Yoga Fest, který se uskuteční 9. února 2019 v Praze! Nejen že zapojením se do Orbit výzvy můžete motivovat všechny kolem sebe, vstupem na Orbit Yoga Fest získáte možnost zacvičit si se samotnou Karin Dimitrovovou, obdržíte hezké dárky a chybět nebude samozřejmě ani zásoba žvýkaček Orbit a Airwaves, abyste se vždy po snaze stát se svým lepším já náležitě odměnili.

Jak lze VIP vstup vyhrát?

Zapojte se do jógové výzvy, vyfoťte se ve své oblíbené jógové pozici a v období od 4. do 24. ledna 2019 sdílejte fotku ve svém instagramovém feedu s hashtagem #OrbitChallenge. Pak už se jen těšte, že Váš příspěvek bude patřit mezi nejlepších třicet - odměna na sebe nenechá dlouho čekat!

Více na www.orbitklub.cz/OrbitChallenge.