Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Zábava

Zapomeňte na Harryho a Williama! Známe další královské krasavce

Princové jdou na dračku…

Hrála jste si v dětství na princeznu? Chtěla jste mít zámek, koně, truhlici plnou šperků a krásného prince navrch? Pak ze svých tužeb rozhodně nemusíte slevovat. Důležité je, abyste věděla, v jakých aristokratických řekách lovit!

Královská seznamka právě začíná!

Zajíček z Dánska

Dvacetiletý dánský princ Nikolai je prvorozeným synem prince Joachima a jeho první ženy Alexandry Manley. Pohledný mladík rozhodně po nocích nečte dějiny Dánska, a pravděpodobně ho ani příliš nevzrušuje, že je v pořadí šestým následníkem trůnu. Svůj volný čas totiž věnuje modelingu, ve kterém se mu poměrně daří. Během londýnského fashion weeku se představil na mole britské značky Burberry a zároveň pracuje pro modelingovou agenturu Scoop Models, která spolupracuje například s úspěšnou modelkou Carou Delevingne.

Princ

Arcivévoda od sousedů

Doby Habsburské monarchie jsou sice v nenávratnu pryč, to ale rozhodně neznamená, že bychom měli zapomínat na habsburské potomky. Jednadvacetiletý Ferdinand Zvonimir von Habsburg je pravděpodobně rád, že k obnovení monarchie nedojde, neboť mnohem raději než na trůnu sedí v závodním autě. V mládí propadl motokárám, ale záhy přesedlal na Formule 2. Není vyloučeno, že v příštích letech se dostane do elitních závodů Formule 1. Ctižádost a talent na to rozhodně má! Budete mu fandit z tribuny?

Princ
Zdroj: @ferdinandzvonimirvonhabsburg

Jižanský temperament

Chladné zámky nejsou pro každého, proto je dobré vědět, že prince najdete i na slunném jihu. Jednadvacetiletý Konstantin Alexios Řecký a Dánský zatím studuje na univerzitě, přesto v sobě nezapře aristokratkou krev a jeho oblíbenou kratochvílí je lov zvířat. Navíc si nestřeží své soukromí, a tak ho můžete sledovat na jeho Instagramu, kam často přidává příspěvky se svou sestrou Marií-Olympií.

Princ
Zdroj: @alexiosgreece

Brunejské štěstí

Dalším princem, který se netají svým soukromím, je brunejský princ Mateen. Po studiích umění a diplomacie na University of London se navrátil do své rodné vlasti, a vypadá to, že si návrat náležitě užívá. Lety helikoptérou, hraní koňského póla nebo třeba mazlení s tygřaty je součástí Mateenova každodenního života. Nesmíme ale Mateenovi ubírat zásluhy, a tak se sluší říci, že se také vehementně věnuje charitě.

Princ
Zdroj: @tmski

Máte svého favorita?

ČTĚTE TAKÉ:46 přísných pravidel, která musí britská královská rodina dodržovat

Souvislející články

Zábava

<span>Kvíz: Ponuré, ale plné lásky. Jak dobře znáte filmy Tima Burtona?</span>

Kvíz: Ponuré, ale plné lásky. Jak dobře znáte filmy Tima Burtona?

Zábava

<span>Kvíz: Slavné písně z českých filmů. Poznáte, v jakých snímcích zazněly?</span>

Kvíz: Slavné písně z českých filmů. Poznáte, v jakých snímcích zazněly?

Zábava

<span>Čtyři dohody: Chcete mít větší radost ze života? Následujte tuto starověkou moudrost </span>

Čtyři dohody: Chcete mít větší radost ze života? Následujte tuto starověkou moudrost

Zábava

<span>KVÍZ: Kdo byli Kapuleti a Montekové? Otestujte své znalosti o díle Williama Shakespeara</span>

KVÍZ: Kdo byli Kapuleti a Montekové? Otestujte své znalosti o díle Williama Shakespeara