Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Časopis

Zářijová Marianne - největší číslo roku je tu!

Léto sice končí, ale vzrušující podzim s Marianne právě začíná!

Anonymous | 23. 08. 2017

Vychází největší číslo roku a s ním i kupony ke Dnům Marianne. Užijte si od 15. do 17. září nákupní událost roku ve více než 7000 obchodech v Česku a na Slovensku, a to se slevou až 70%! Více na www.dnymarianne.cz.

Zářijová Marianne má téměř pět set stran, na kterých mimo jiné najdete rozhovor s herečkou Klárou Melíškovou, jejíž život je momentálně trochu jako na houpačce. Pracovně se jí daří, v televizi od září poběží seriál Trapné padesátky a připravuje se i pokračování úspěšného detektivního cyklu s vyšetřovatelkou Marií Výrovou. Jen s muži to teď má poněkud zamotané. 

Kdo jsou sugar babies? Je jim maximálně do třiceti. Většinou jde o studentky, které se na Internetu seznamují se staršími bohatými muži. Nechávají se od nich rozmazlovat značkovými dárky a exotickými dovolenými, kterými pak plní svůj Instagram a nestydí se za to. 

S přední českou návrhářkou Liběnou Rochovou jsme si povídali o úspěchu jen tak mimochodem, bolesti, o které se nemluví, a nedělním vepřu knedlu zelu. 

Zajímá vás, co si o nás muži myslí? Co je nejvíc štve? Jak vnímají ženskou krásu? A jak chápou manželství? Vyzpovídali jsme pět osobitých mužů a vznikla výpověď, kterou můžete vnímat jako výkladový slovník partnerských vztahů aneb Všechno, co muži vědí o ženách

Hudebnici Terezii Kovalovou někdo vnímá jako „bývalku“ Tomáše Kluse, pro jiné je „ta modelka s violoncellem“. Jaká je ale doopravdy se dočtete v zářijové Marianne. 

Začíst se můžete také do rozhovoru s autorkou populárních kuchařek Lenkou Požárovou nebo s kultovním spisovatelem Jáchymem Topolem

Zjistěte, zda máte doma milionového mazlíčka, který vám vydělá na důchod nebo odhalte, jaká byla skutečně žena, která málem zničila monarchii -  letos uplyne 20 let od smrti princezny Diany.

Poradíme vám, jak nosit nejnovější módní trendy, bez jakého náramku nemůžete žít i do kterých devíti kousků investovat, aby byl váš podzimní šatník jednoduše dokonalý. Do toho svého vás pak nechá nahlédnout herečka Martina Šmuková.

Nechybí ani rubrika o inspirativních ženách - V rovnováze, dozvíte se, jak se rodí nevěra a odhalíte kosmetické tipy žen, které nestárnou. 

V nové čísle toho na vás čeká mnohem víc. Užijte si září a kupte si něco pěkného, zasloužíte si to. 

Vaše redakce Marianne

Osobnosti zářijové Marianne

Související články

Rodina a děti

<span>Jako umění žonglovat: Jak skloubit kariéru s mateřstvím?</span>

Jako umění žonglovat: Jak skloubit kariéru s mateřstvím?

Životní styl

<span>Temná strana optimismu: Proč se vždy nevyplácí myslet pozitivně?</span>

Temná strana optimismu: Proč se vždy nevyplácí myslet pozitivně?

Byt

<span>Nájemní byt prošel fantasickou proměnou: Výrazné syté barvy v duchu české trikolóry se staly hlavním prvkem interiéru v centru Prahy</span>

Nájemní byt prošel fantasickou proměnou: Výrazné syté barvy v duchu české trikolóry se staly hlavním prvkem interiéru v centru Prahy

Krása

<span>Toužíte po delších vlasech? Máme pro vás seznam vitamínů, které vám s jejich růstem mohou pomoci</span>

Toužíte po delších vlasech? Máme pro vás seznam vitamínů, které vám s jejich růstem mohou pomoci