Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Zábava

Zásnubní prsteny ze Sexu ve městě - který byste si přála dostat?

V seriálu i filmech Sex ve městě byly svatby a zásnuby jedním z nejdiskutovanějších témat. Aby také ne, tři ze čtyř kamarádek se přeci jen nakonec vdaly, Charlotte dokonce dvakrát a Carrie se dvakrát zasnoubila. Proto jsme měly možnost si prohlédnout hned několik zásnubních prstenů a porovnat tak, který z nich by se k nám samým hodil nejvíce.

Eliška Vrbová | 21. 06. 2017

Pamatujete si Charlottin prsten od Tiffanyho, který jí s otázkou, jestli si ho vezme, dal Trey a ona odpověděla "jasnačka"? Tedy, alespoň Charlotte říkala, že to tak bylo. My ale víme, že ve skutečnosti přeci nejdříve požádala o ruku ona jeho.  A co potom prsten od Aidana pro Carrie, který byl nakonec úplně jiný a mnohem hezčí než ten, co našla u ní doma v jeho tašce. Jak se později ukázalo, ten nový totiž pomáhala vybírat Samantha (a tak Carriin vkus moc dobře zná). Ke sňatku Carrie s Aidanem nakonec bohužel ale stejně nedošlo a, jak Charlotte předpovídala, Carrie si až ve filmu vzala pana Božského. Ten jí pak v druhém filmu dal černý diamant, který je neobyčejný stejně jako ona sama.

V galerii vám přinášíme přehled všech zásnubních prstenů, jenž v seriálu či filmech Sex ve městě sehrály nějakou důležitou roli. Který z nich byste si vybrala vy sama?

Carrie, Miranda, Charlotte, Samantha a jejich osudové prsteny