Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >

Zázračná kyselina hyaluronová

Proč byste ji měla používat i vy?

Redakce Marianne | 30. 10. 2012

Jak zastavit čas? Věčné a vděčné téma. Která žena by nechtěla vypadat stále mladě a mít jemnou a hebkou pleť? Od nepaměti proto lidstvo pátrá  po elixíru mládí, který nám ženám přinese nekonečnou krásu. V posledních letech se zdá, že se to vědcům skoro povedlo nebo jsou minimálně na správné cestě.

O čem je řeč? O kyselině hyaluronové. Ta prokazatelně stimuluje růst nových buněk. Jednou z nejdůležitějších biologických vlastností kyseliny hyaluronové je schopnost vázat vodu, a to až 4000násobek její vlastní váhy, více než jakákoli jiná přírodní látka. Je také tělu vlastní (samo si ji produkuje), ale během let (v rámci stárnutí) dochází k jejímu úbytku. Protože se až 55 % této látky nachází v pokožce, právě tam je její úbytek nejpatrnější. Nic tedy nezkazíte, když ji začnete tělu vracet. Spolu s kolagenem (podporuje jeho opětovnou tvorbu) dokáže účinně zpomalit stárnutí. Tedy jeho projevy, jako je pokles pružnosti kůže, ochabování a v neposlední řadě i tvorbu vrásek. Zázraky nečekejte přes noc, důležitá je i tady důsledná péče. Můžete buď vsadit na injekční podávání této kyseliny, nebo na kosmetické přípravky, krémy a ideálně koncentrovaná séra. Varianta B je v domácích podmínkách přece jen reálnější.

Nanášejte je dvakrát denně vždy na vyčištěnou, tonizovanou pleť. Ta je připravena vstřebat všechny účinné pečující látky.

 

hgf-serumVyzkoušejte třeba Hluboce hydratující čisté sérum proti stárnutí pleti od Dr. Entner. Hloubkově vyživuje pokožku a dostává se do jejích spodních vrstev.

Tato vysoce kvalitní tekutá séra – lehké fluidy – hloubkově vyživují pokožku, dostávají se až do jejích spodních vrstev a dlouhodobě ji ošetřují.

Používají se dvakrát denně na důkladně očištěnou pokožku, aplikují se vklepáváním a jemným roztíráním do pokožky.

 

 

  •     Zjemňuje ošetřovanou kůži
  •     Omezuje tvorbu vrásek
  •     Stimuluje tvorbu a růst nových buněk
  •     Zaručuje vysokou hydrataci pokožky


Použití: Aplikujte 2× denně na obličej, krk a dekolt. Nechte zaschnout. Pleť je okamžitě hladká a elastická. Dermatologicky testováno. Bez parabenů. Bez parfémů.

A kde ho koupíte? Třeba v Elle shopu.