Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Zábava

Ženský půvab 30. let

Okouzlující i ledová – přesně taková byla Lída Baarová jak v životě, tak na filmovém plátně. Premiéru stejnojmeného celovečerního filmu navštívila 20. ledna 2016 také Pavla Š., čtenářka Marianne, která se zapojila do exkluzivní soutěže o vstup na slavnostní premiéru za účasti hvězd. Její styling, isnpirovaný érou třicátých let, zaujal porotu Marianne nejvíce.

Redakce Marianne | 7. 03. 2016

Společně s kulturním zážitkem na ni čekala také profesionální péče hairstylisty, vizážisty a zapůjčení dokonale padnoucích společenských šatů, v nichž na červeném koberci zazářila jako skutečná celebrita.

Hned v úvodu slavnosntího dne se Pavle Š. otevřely dveře prestižního ateliéru Kotlár. Do péče si ji vzal sám majitel salonu Tomáš Kotlár. Její krásné dlouhé vlasy oživil trendy barvou a střihem a proměnil je v záplavu smyslných vln. Celý look pak podtrhlo líčení, jež dalo vyniknout přirozené kráse a jemným rysům.

módním salonu RichteR, který ctí tradici nadčasové prvorepublikové módy, si vítězka soutěže oblékla přesně padnoucí šaty – decentní, a přesto tak dokonale zvýrazňující siluetu.

Nakonec nezbývalo, než po červeném koberci vyrazit na premiéru filmu o Lídě Baarové: ženě, o jejíž pověsti koluje tolik kontrovezrních příběhů, že najít mezi nimi její pravou tvář, je prakticky nemožné. Ženě, která na filmovém plátně brilantně měnila společenské masky, v soukromí však byla zásadně jen sama sebou.

... A přesně takové jsou i čtenářky Marianne – sebevědomé, nezávislé, s touhou isnpirovat i být inspirovány.

Ženský půvab 30. let