Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Móda

Zimní fashion tip: Stylově na hory

Pro krásu se prý musí trpět. My říkáme: Nemusí! Když se skloubí krásný design s funkčností, pak budete na zimní dovolené vypadat skvěle a mráz vás neskolí.

Promotion | 16. 12. 2017

Když se řekne zimní dovolená na horách, představím si hned vrstvy oblečení, do kterých se musím vsoukat, protože jsem zimomřivá. Vypadám pak jako sněhulák, co nemůže dát ruce podél těla. Chci mít pocit volnosti jako v létě, nezmrznout a nevypadat jako Joey z Přátel, když si na sebe vzal všechno Chandlerovo oblečení. 

Nedávno mi kamarádka ukazovala svůj nový rolák Termovel, který si pořídila před odjezdem do rakouských Alp. Smála jsem se jí, že je sice krásný a bude na svahu vypadat opravdu stylově, ale jen s ním a bundou jí bude dost zima. Neměla jsem před tím zkušenost s termo materiálem a nevěřila jsem, že tak tenká látka dokáže ochránit tělo před mrazem.

termo
Dámský termo rolák STRIKE, Termovel

Po návratu z dovolené jsme se sešly na oslavě mých narozenin, a když jsem rozbalila dárek od ní, k mému překvapení to byl stejný roláček. Věděla, že se chystám na hory a moc se mi líbil. 

Byl čas ho vyzkoušet v horských podmínkách. “To si bereš pod tu bundu jenom tohle? Vždyť je jedno, jak vypadáš. Vem si na to něco,” poznamenal můj manžel, než jsme vyrazili na svah. Ale protože jsou muži z Marsu a ženy z Venuše, nerozuměla jsem ani slovo z toho, co říkal. Bylo mi tak příjemně a svobodně, jako bych pod bundou neměla vůbec nic. Materiál jsem na kůži skoro necítila a malá kapsička po straně na zip potěšila mé praktické Já.

Zima na mě nemohla a já si to hrozně užívala. Rolák se mi hrozně líbil díky módnímu designu, ale teď jsem ocenila i jeho termo vlastnosti.

Jako skoro každá žena chci vypadat dobře za každých okolností. Když jsme po dopoledni stráveném na sjezdovce vyrazili do místní restaurace na oběd, cítila jsem se stylově a sebevědomě, a to je pocit, který je k nezaplacení.

Po příjezdu jsem svůj zimní šatník rozšířila o mikinu a čepici ze stejné kolekce LUXURY Collection functional underwear

termovel
Dámská čepice s bambulí, Termovel

Více o značce a kolekcích Termovel: www.luxusnitermopradlo.cz