Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Krása

Zimní oblečení bez kompromisů

Když se skloubí krásný design s funkčností, budete na sjezdovce vypadat skvěle a zima si na vás nepřijde.

Promotion | 24. 01. 2020

Na sport mě moc neužije a už vůbec ne na nevkusné sportovní oblečení. To se moc neslučuje s mou láskou k horám, jenže díky značcce Capranea jsem nad tím vyzrála. Má na výběr stylové zimní oblečení, které se navíc vyrábí jen v omezeném množství, takže ho jen tak na někom neuvidíte. A to se mi líbí!

Špičkové materiály

Při výrobě oblečení Capranea je kvalita na prvním místě. Značka si mě získala kombinováním městského stylu s funkčními materiály. Díky tomu vznikají opravdu stylové a zároveň praktické kousky. Speciální podšívka je na dotek příjemná a připomíná hedvábí. No co víc si přát? Navíc je maximálně strečová, takže neomezuje v pohybu. Před chladem chrání výplň z pravého kachního peří, které je velmi lehké, ale zároveň velmi teplé. Vrchní vrstva je voděodolná a větruvzdorná, a to díky speciální úpravě vrchní látky. Nejvíce se při výrobě používají evropské látky Petratex, kůže a tvíd, italský Loden, a voděodolné zipy YKK. Oceňuji, že kvalita je znát v každém detailu.

Exkluzivita

Značka se brání masové výrobě, což je v dnešním světe fast fashion obrovské plus! Kolekce jsou produkovány v limitovaném množství a na každém kousku najdete jedinečné pořadové číslo. Klíčová je pro značku Capranea i lokálnost. Všechny modely jsou navrhovány ve Švýcarsku. Většina výrobků je pak produkována v Portugalsku a funkční materiály, které se používají k výrobě, jsou od evropských dodavatelů.

Já mám tedy jasno, zimní dovolenou letos strávím stylově! V čem na hory vyrazíte vy?

Můj zimní wishlist