Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Životní styl

ŽIVOTNÍ STYL: Po čem dnešní ženy touží?

Jak vlastně vypadá ideální životní balanc a jestli je vůbec možné dosáhnout úspěchu ve všech oblastech, na to se ptala už Carrie Bradshaw. V dnešní zrychlené době máme navíc méně času všechno ideálně skloubit dohromady, ale o to větší naše sny jsou. Po čem tedy my, ženy, vlastně opravdu toužíme?

Eliška Vrbová | 29. 10. 2017

1. Spokojená rodina

To je naprostý základ zřejmě pro každou ženu. Se spokojenou rodinou jsou ale provázané i další věci, jako je zaměstnání nebo bydlení. Zkrátka všechno souvisí se vším a kdyby někdo vymyslel, jak najít rovnováhu a spokojenosti u všech členů rodiny opravdu dosáhnout, stal by se pravděpodobně nejbohatším člověkem světa.

2. Přátelé, na které se dá spolehnout

Není důležité mít velkou skupinu přátel, u nichž si nikdy nejste jisti, co očekávat. Mnohem lepší je utvořit si kolem sebe malý okruh lidí, za které dáte ruku do ohně a oni za vás. Přátelé jsou totiž pro vaši spokojenost úplně stejně důležití, jako váš partner nebo rodina. Kvůli partnerovi často ženy na své kamarádky či kamarády zapomínají, protože mají pocit, že přítel či manžel je pro ně vším zároveň. Ale vězte, že bez přátel vám brzy i ten nejideálnější vztah může začít přerůstat přes hlavu.

3. Dobré zaměstnání

Samozřejmě někdy není zbytí a musíte setrvat i v práci, která vás tak docela nenaplňuje. Pokud ale máte na vybranou, nebojte se změny. Zaměstnání, v němž budete spokojená, je základním klíčem k úspěchu ve všech ostatních sférách. Pomalu začíná být čím dál tím víc populárnější stát se takzvaným freelancerem, tedy být na volné noze, a pracovat nejlépe v home office. Každému vyhovuje něco jiného a vy sama si musíte přijít na to, co je ideální právě pro vás.

4. Krásné bydlení

Ať už chcete bydlet v domě nebo v bytě, ve městě nebo na vesnici, řiďte se při výběru a zařizování hlavně tím, co chcete vy a vaše rodina. Není potřeba slepě sledovat trendy minimalistického bydlení, důležité je, že se ve vašem domově budete cítit dobře. Co se týče bydlení v Praze, neustále vzniká spoustu nových obytných zón a nejrůznějších projektů. Jedním z nich je i Vanguard v Modřanech, kombinace precizní architektury, čistého designu a moderního životního stylu, která v Česku nemá obdoby.

V galerii se o tomto projektu dozvíte více a třeba se trochu zasníte o vašem budoucím bydlení.

Tip na luxusní bydlení v Praze

Související články

Životní styl

<span>Temná strana optimismu: Proč se vždy nevyplácí myslet pozitivně?</span>

Temná strana optimismu: Proč se vždy nevyplácí myslet pozitivně?

Životní styl

<span>Přátelstvím ku zdraví aneb Proč je dobré mít v práci nejlepší kamarádku?</span>

Přátelstvím ku zdraví aneb Proč je dobré mít v práci nejlepší kamarádku?

Životní styl

<span>Omlouváte se až přespříliš? Naučte se, jak to změnit, jinak se budete trápit celý život</span>

Omlouváte se až přespříliš? Naučte se, jak to změnit, jinak se budete trápit celý život

Životní styl

<span>Vztahy mladých: Jak se seznamuje generace Z a co ve vztazích hledá?</span>

Vztahy mladých: Jak se seznamuje generace Z a co ve vztazích hledá?