Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >

Zkoušíte rády novou kosmetiku?

Pak vás budou možná zajímat beauty boxy s různými vzorky kosmetiky. Krabičky krásy jsou nyní nově také v České republice. Ocení je hlavně ženy, které se rády nechávají překvapovat.

Redakce Marianne | 19. 02. 2013

Jedněmi z prvních beauty boxů u nás jsou tzv. SenzaBoxy, které fanynkám kosmetiky představují novinky na trhu v líčení a péči o pleť. V krabičce najdete minimálně pět vzorků a z toho jeden produkt ve velkém balení. Zapojily se české i zahraniční značky. Kromě toho se můžete těšit na různé dárky nebo slevy.

Boxy fungují na principu překvapení, protože dopředu nevíte, co bude krabička obsahovat. Jaké výrobky byly zaslány, je na webu zveřejněno vždy až po jejich distribuci. Lednový obsahoval produkty, které pomáhají přežít zimu a nepřízeň počasí, jako jsou například lak na vlasy, sprchová pěna, sprej proti akné, olivový krém na obličej, tělové máslo, fixační pudr a pleťová maska. Cena krabiček se pohybuje kolem 300 Kč a nové jsou k dostání vždy na konci měsíce.

Nápad se objevil v Americe, konkrétně v Harvardu, a postupně se rozšiřuje po celém světě. Nyní dorazil i do České republiky.

Souvislející články