Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Móda

Zlaté glóby 2021: Prohlédněte si nejkrásnější róby z virtuálního červeného koberce

Info ikona
Zlaté glóby

Možná nás pandemie koronaviru ochudila o tradiční ceremoniál, který je s udílením Zlatých glóbů spojený, ale rozhodně nám nesebrala pohled na dechberoucí róby. Celebrity totiž vzaly věci pevně do svých rukou a na virtuální červený koberec se vyfikly ve velkém stylu.

Zatímco při loňském udílení Zlatých glóbů byl koronavirus maximálně okrajovým tématem při small talku, v letošním roce změnil ráz celého předávání zlatých sošek. Celebrity vyměnily červený koberec před hotelem Beverly Hilton za vlastní obývací pokoj, moderátorky vysílaly souběžně z Los Angeles i New Yorku a publikum tvořili ti, kteří v posledních měsících doopravdy zazářili – zdravotníci a pracovníci první linie.

I když se 78. ročník Zlatých glóbů od předchozích let zásadně lišil, jedno se nezměnilo. Celebrity navzdory domácímu prostředí oblékly velkorysé róby, které jim alespoň na malý moment připomněly atmosféru červeného koberce. Pohodlně se usaďte, přehlídka nejzajímavějších outfitů z online předávání Zlatých glóbů právě přichází.

Rosamund Pike

Herečka Rosamund Pike, kterou zbožňujeme z filmu Zmizelá nebo aktuální novinky Jako v bavlnce, oblékla červené tylové šaty od Molly Goddard. Slavnostní outfit doplnila o černé glády a rudou rtěnku.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Emma Corrin

Účes, nabírané rukávy a smaragdové šperky naznačují, že herečka Emma Corrin vzdala svým outfit hold princezně Dianě. Nutno dodat, že seriálová představitelka Lady Di si předávání Zlatých glóbů doopravdy užila, neboť seriál Koruna získal sošku za nejlepší televizní drama.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Anya Taylor Joy

Zatímco v seriálu Dámský gambit byla Anya Taylor Joy zrzka, při předávání Zlatých glóbů zazářila jako blondýna. Mimochodem zářivý byl také její outfit. Třpytivé šaty od Diora doplnila o diamantový přívěšek, náušnice a prsten. Celková hodnota diamantových šperků přesáhla částku 1 800 000 dolarů.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Nicole Kidman

Nezahálela ani herečka Nicole Kidman, která na virtuální předávání cen zvolila jednoduché šaty od Louis Vuitton.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Jane Fonda

Naštěstí už dávno neplatí, že vynést stejný outfit je trapas roku. Naopak, čím dál tím více celebrit ukazuje, že recyklace starších kousků šetří životní prostředí. K těmto celebritám se řadí i Jane Fonda, která znovuoblékla bílý kostýmek. „Před pár lety jsem slíbila, že si už nikdy nebudu kupovat nové oblečení. Utrácíme příliš mnoho peněz, nakupujeme příliš mnoho věcí, a pak se jich zbavíme,“ řekla herečka v The Ellen DeGeneres Show.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Shira Haas

Shira Haas oslavila fakt, že je první izraelskou herečkou nominovanou na Zlatý glóbus, ve velkém stylu! Na předávání cen si oblékla černé šaty bez ramínek od francouzského módního domu Chanel.

Lilly Collins

Hvězdný styl předvedla také Lily Collins. Představitelka Emily v seriálu Emily in Paris vsadila na šaty od Saint Lauren, které doplnila o šperky Cartier. Nádhera!

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Elle Fanning

Modrá je dobrá. A světle modrá je ještě lepší! To moc dobře ví i Elle Fanning, která na virtuálním červeném koberci zazářila ve světle modrých šatech od Gucci.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Catherine Zeta-Jones a Michael Douglas

Předávání cen si užila také Cathrine Zeta-Jones s Michaelem Douglasem. Herečka vypadala velmi elegantně v černých šatech s výrazným rozparkem, které doplnila o náušnice a prsten Davida Yurmana. Michael Douglas zase vsadil na celovečerní oblek, který se dokonale hodil k šatům Zety-Jones. 

Info ikona
Zlaté glóby
Mohlo by se vám líbit